Închide meniul

Ștefan Radu vrea să-și înceapă cariera de antrenor! Ce echipă ar urma să preia

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 mai 2023, 14:49

Ștefan Radu vrea să-și înceapă cariera de antrenor! Ce echipă ar urma să preia

Ștefan Radu vrea să-și înceapă cariera de antrenor

Ștefan Radu, în tricoul lui Lazio / Hepta

Ștefan Radu vrea să-și înceapă cariera de antrenor! Veteranul celor de la Lazio Roma urmează să-și agațe ghetele în cui, la finalul actualului sezon, motiv pentru care ar fi tentat să intre în antrenorat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Radu evoluează, din 2008, pentru Lazio, formație alături de care a cucerit trei Cupe și Supercupe ale Italiei.

Ștefan Radu vrea să-și înceapă cariera de antrenor

Potrivit jurnaliștilor de la lalaziosiamonoi.it, oficialii de la Lazio i-ar fi propus lui Ștefan Radu un post de antrenor la Centrul de Copii și Juniori al clubului, după ce va renunța la cariera de fotbalist. Sursa citată notează că există șanse mari ca jucătorul român să accepte oferta.

„Este oportunitatea de a continua să fie important pentru Lazio și, în același timp, de a rămâne în ceea ce a fost și va continua să fie casa lui timp de 16 ani”, scrie sursa citată.

Gabriel Tamaș a vorbit despre motivul pentru care Ștefan Radu nu mai vrea să vină la naționala României

Ștefan Radu a ales să renunțe la prima reprezentativă a României în urmă cu zece ani.

Reclamă

Gabriel Tamaș susține că mentalitatea românilor a rămas blocată în comunism, acesta fiind, în opinia sa, motivul pentru care Ștefan Radu nu mai vrea să audă de naționala României.

„Am văzut că a făcut istorie la Lazio (n.r. Ștefan Radu). Trebuie să ne schimbăm și noi puțin mentalitatea, sincer îți spun. Tu, venind de afară, cu altă mentalitate, nu mai poți să fii iarăși în comunism. Fotbalul se dezvoltă, e într-o continuă creștere, iar noi am rămas la metodele de comunism.

Suntem în 2023 și noi tot nu am trecut peste comunism. Așa simt. Când vii de la Lazio și vine o persoană la tine și îți spune «Domne, dă-mi laptopul sau dă-mi aia sau se dă stingerea»… Mie mi se pare o prostie.

Reclamă 4 / 0/3

Sau hai să facem programul în așa fel încât să se culce jucătorul. Jucătorul nu se culcă, stă în pat, se uită la un film. Se gândește la meci, nu poate să doarmă, are emoții, nu poți să-l pui să se culce. Eu n-am văzut pe cineva care să se culce la 10 și să marcheze sâmbătă. Sau care să alerge mai mult”, a declarat Gabriel Tamaș, în cadrul podcastului VictoryCup.

În actualul sezon, Ștefan Radu a bifat doar două partide în tricoul lui Lazio, fără să marcheze vreun gol. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, fundașul român este cotat la 400.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și