Închide meniul

Ştefan Radu, într-un top select, alături de Busquets, Thomas Muller sau Karim Benzema

Dan Roșu Publicat: 21 aprilie 2023, 13:03

Ştefan Radu, într-un top select, alături de Busquets, Thomas Muller sau Karim Benzema

Ştefan Radu, într-un top select, alături de Busquets, Thomas Muller sau Karim Benzema

Ştefan Radu, în tricoul lui Lazio / Profimedia Images

  • Ştefan Radu a semnat cu Lazio în 2008
  • Radu  a câştigat 6 trofee alături de Lazio

Ştefan Radu se află într-un top select al celor mai tari 5 campionate din Europa. Fundaşul lui Lazio este printre cei mai longevivi jucători care evoluează la un singur club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul de 36 de ani e pe locul 5, în topul propus de transfermarkt.de, fiind la Lazio din 2008. Primul în această ierarhie este Sergio Busquets, care joacă pentru Barcelona din 2007. Mijlocaşul este urmat de Thomas Muller (2008), Koke şi Lopes (2008).

Ştefan Radu, într-un top select, alături de Busquets, Thomas Muller sau Karim Benzema

Radu îi depăşeşte la acest capitol pe Muniain (2009), Coleman (2009) Karim Benzema (2009), Nacho (2009) şi Mallo (2009).

Reclamă

Românul a ajuns la Lazio în ianuarie 2008 şi a câştigat, între timp, trei Cupe ale Italiei şi trei Supercupe ale Italiei. El deţine recordurile pentru cele mai multe apariţii în tricoul lui Lazio, atât în Serie A (348), cât şi în toate competiţiile (426).

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal

În vara anului trecut, Ştefan Radu anunţa că acesta este ultimul sezon din cariera lui de fotbalist. El nu a adunat decât 67 de minute în această stagiune, în două meciuri de Europa League, cu Feyenoord şi Midtjylland.

Reclamă

”Vă spun, în proporție de 99% mă voi retrage la finalul acestui sezon. Încă e devreme, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să-mi termin cariera aici.

Nu cred că sunt șanse ca eu să mai joc și în sezonul următor, am luat această decizie. Vreau să mă distrez în acest an și să câștig un trofeu alături de Lazio. La finalul sezonului mă voi gândi la viitor, acum nu știu ce voi face după retragere.

Am rămas cam singurul veteran de pe aici. Fanii echipei sunt extraordinari și vreau să-i mulțumesc președintelui Lotito pentru tot ce face aici. Clubul a crescut enorm”, a declarat Ştefan Radu, potrivit lalaziosiamonoi.it.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul timpului, Radu a marcat 8 goluri, a oferit 21 de assist-uri pentru Lazio.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Al Ittihad - Al Hilal LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 12 mart., 23:00
Al Ittihad – Al Hilal 0-2 a fost în AntenaPLAY! Liderul din Arabia Saudită, calificare în semifinalele Ligii Campionilor Asiei
Programul complet al returului sferturilor Ligii Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 7 mart., 22:29
Programul complet al returului sferturilor Ligii Campionilor Asiei. Dan Petrescu, Ronaldo şi Benzema, show total în AntenaPLAY!
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Al Hilal - Al Ittihad 2-0 
AntenaPLAY • 5 mart., 22:03
Al Hilal – Al Ittihad 2-0 a fost în AntenaPLAY. Vedetele din Arabia Saudită au făcut spectacol total în Liga Campionilor Asiei