Închide meniul

Ştefan Radu, mesaj plin de emoţie după ultimul meci disputat pe Olimpico pentru Lazio: „Acesta stadion e casa mea!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 22:41

Ştefan Radu, mesaj plin de emoţie după ultimul meci disputat pe Olimpico pentru Lazio: „Acesta stadion e casa mea!

Ştefan Radu, mesaj plin de emoţie după ultimul meci disputat pe Olimpico pentru Lazio

Ştefan Radu, la ultimul meci pe Olimpico pentru Lazio/ Profimedia

Ştefan Radu a transmis un mesaj plin de emoţie, după ultimul meci disputat pentru Lazio pe Olimpico. Fundaşul român se va retrage la finalul acestui sezon, şi a fost extrem de emoţionat la ultima apariţie în faţa fanilor echipei la care a evoluat timp de 15 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu a decis să pună ghetele în cui la finalul acestei stagiuni, după ce a scris istorie pentru Lazio. Fundaşul este deţinătorul recordurilor pentru cele mai multe meciuri disputate în tricoul lui Lazio (427) şi pentru cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio în Serie A (349).

Ştefan Radu, mesaj plin de emoţie după ultimul meci disputat pe Olimpico pentru Lazio

Ştefan Radu nu şi-a putut stăpâni lacrimile, atunci când le-a transmis un ultim mesaj fanilor lui Lazio, pe Olimpico. Fundaşul român le-a mulţumit acestora pentru ultimii 15 ani, şi de asemenea a dezvăluit că va rămâne pe veci un fan al echipei biancoceleste.

„Am atât de multe emoții. Pe teren e mult mai ușor decât în postura asta. Din păcate, am ajuns la final, dar mi-am îndeplinit visul. Am petrecut mai mult de 15 ani alături de voi, când am intrat pe teren am avut același spirit ca voi, sufletul unui fan al lui Lazio.

Cu acest tricou mi-am trăit viața de fotbalist, în acest stadion am experimentat momente unice, zile dificile și momente speciale.

Reclamă

Lazio este o familie, acest stadion este casa mea. Vă mulțumesc pentru că nu m-am simțit niciodată singur. Sunt sigur că atașamentul meu față de culorile biancoceleste nu se va sfârșit niciodată, îmi va oferi puterea să-mi continui viața cu aceeași determinare pe care am avut-o pe teren.

Ştefan Radu: „Aici am crescut ca om!

Le mulțumesc președintelui și clubului pentru că mi-au permis să-mi realizez visul de a spune adio fotbalului purtând acest tricou. Aici am crescut ca om și ca fotbalist.

Le mulțumesc soției și copiilor mei pentru că nu mi-au lipsit niciodată sprijinul și iubirea lor. Le mulțumesc tuturor coechipierilor, au recunoscut rolul meu important pe teren și în vestiar, ceea ce reprezintă o mare responsabilitate pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Când am purtat tricoul biancocelest, am făcut-o cu tot sufletul și pasiunea. Știu ce înseamnă să fiu unul dintre voi, știu ce însemnă să aparțin acestei mari familii și să mă alături ei pe vecie. Poți înceta să joci fotbal, dar nu poți înceta să faci parte din Lazio. Vă mulțumesc tuturor și vă iubesc”, a declarat Ştefan Radu, conform sportpress24.com.

Reacţia lui Maurizio Sarri, după ce Ştefan Radu şi-a luat rămas bun de la fanii lui Lazio

Reacţia lui Maurizio Sarri, după ce Ştefan Radu şi-a luat rămas bun de la fanii lui Lazio, nu a întârziat să apară. Antrenorul trupei de pe Olimpico a declarat că fundaşul român este un jucător cu un caracter deosebit, şi i-ar fi plăcut să-l antreneze mai devreme pe acesta, şi nu la finalul carierei lui.

„Mi-ar fi plăcut să-l antrenez în urmă cu câţiva ani pe Radu, din păcate am făcut-o la finalul carierei lui. Îl apreciez enorm ca jucător, dar şi ca persoană, este extrem de loial. Este un băiat extraordinar, dar poate prea mult pentru a fi antrenor.

L-aş vedea mai degrabă la departamentul de management, sau într-o relaţie cu management-ul şi echipa, deoarece are această capacitate de a avea relaţii atât cu echipa, cât şi cu clubul”, a declarat Maurizio Sarri, conform corrieredellosport.it.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și