Închide meniul

Suma pe care o primeşte Juventus după transferul istoric al lui Radu Drăguşin

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2024, 16:47

Reclamă
Suma pe care o primeşte Juventus după transferul istoric al lui Radu Drăguşin

Suma pe care o primeşte Juventus după transferul istoric al lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin şi Andrea Pirlo, la finalul unui meci - Profimedia Images

Suma pe care o primeşte Juventus după transferul istoric al lui Radu Drăguşin a fost dezvăluită de agentul jucătorului cotat la 20 de milioane de euro, care ajungea printre bianconeri în 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus l-a cedat definitiv pe românul de 21 de ani la Genoa, după împrumuturile la Sampdoria şi Salernitana. Piemontezii nu au păstrat nicio opţiune de cumpărare, dar se vor alege cu 10% din următorul transfer.

Suma pe care o primeşte Juventus după transferul istoric al lui Radu Drăguşin

Astfel, suma care va ajunge în conturile Bătrânei Doamne va fi una mică pentru acest nivel, situată undeva între 2.5 şi 3 milioane de euro, în funcţie de înţelegerea dintre Genoa şi Tottenham, londonezii fiind favoriţi să-l transfere pe Radu.

”Mi se pare că mai are 10%, nu există nicio opțiune să-l ia. Normal că regretă, e imposibil să nu regreți când dai un jucător cu 5,5 milioane de euro și se revinde cu 30”, a spus Florin Manea, citat de digisport.ro.

Drăguşin a jucat patru meciuri pentru Juventus, iar debutul său printre bianconeri a venit în decembrie 2020, în Liga Campionilor, într-un duel cu Dinamo Kiev (3-0). Andrea Pirlo l-a îmbrăţişat la finalul partidei, după cele 20 de minute jucate.

Reclamă

Milan, noua echipă care insistă pentru trasferul lui Radu Drăguşin

Milan este noua echipă care insistă pentru transferul lui Radu Drăguşin. Florin Manea susţine că „Diavolul” e pe lista cluburilor importante care luptă pentru aducerea fundaşului de 21 de ani cotat la 20 de milioane de euro.

Chiar dacă Tottenham este în pole-position pentru transferul jucătorului pentru care Genoa cere 30 de milioane de euro, Milan nu renunţă la posibilitatea de a-l aduce pe San Siro pe internaţionalul nostru. Milan este unul dintre cele mai mari cluburi din istorie, dacă ţinem cont de cele 7 Ligi ale Campionilor adjudecate.

„N-am bătut nicio palmă, nu ştim dacă s-au înţeles Tottenham cu Genoa, sau Milan cu Genoa, sau Napoli cu Genoa. Apar echipe în fiecare zi. Important e să se facă. Fabrizio Romano ştie mai bine decât mine se pare. Nu ştiu de unde îşi informaţiile, dar nu e nimic făcut.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu pot să fac nimic, eu depind de Genoa. După ce Genoa se înţelege cu un club, abia apoi pot eu să negociez. Eu nu am vorbit de salariul lui. Nu am primit nicio ofertă. Şansele să rămână la Genoa sunt 50-50%. Când Genoa se înţelege cu un club, abia atunci intru eu în acţiune”, a spus Manea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și