Închide meniul

Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Dan Roșu Publicat: 9 ianuarie 2024, 8:42

Reclamă
Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în tricoul lui Juventus - Profimedia Images

Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin a fost dezvăluită de Gazzetta dello Sport. Genoa va trebui să plătească mai mult decât suma pe care a trimis-o în conturile piemontezilor în momentul aducerii românului de la „Bătrâna Doamnă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă iniţial italienii susţineau că Juventus şi-a păstrat un procent de 10% dintr-un ulterior transfer, Gazzetta dello Sport anunţă acum că procentul e de 20% şi că echipa de pe locul 2 din Serie A va primi 6 milioane de euro, dacă fundaşul de 21 de ani va fi vândut de grifoni cu 30 de milioane de euro, suma vehiculată în toată această perioadă.

Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin

Practic, Juventus va încasa din acest procent o sumă mai mare decât cele 5.5 milioane de euro pe care Genoa le-a plătit pentru transferul definitiv al internaţionalului român, care fusese iniţial împrumutat la echipa unde mai joacă şi George Puşcaş.

Sursa citată anunţă şi că Bayern Munchen este echipa care a ajuns cel mai aproape de transferul lui Radu Drăguşin. Jurnaliştii italieni tocmai au transmis că fundaşul român de la Genoa va semna cu campioana Germaniei. Au oferit detalii despre care va fi unul istoric pentru România.

„Transferul se face! Oferta este de 25 de milioane de euro plus alte 5 milioane sub formă de bonus. 20% din acestă sumă va ajunge la Juventus„, este ştirea principală de pe gazzetta.it.

Reclamă

Tottenham ar fi pierdut astfel cursa pentru transferul lui Drăguşin. Sursa citată anterior a precizat că Genoa a primit oferte şi de la Napoli şi AC Milan, dar niciuna dintre propuneri nu a fost mulţumitoare pentru conducătorii „grifonilor”.

Mircea Lucescu, sfat preţios pentru Radu Drăguşin

Mircea Lucescu a comentat ultimele veşti care au venit din Italia şi a tras concluzia. Cel mai titrat antrenor român îi transmisese lui Radu Drăguşin să accepte propunerea lui Tottenham şi să joace în Premier League. Acesta ar fi călcat pe urmele lui Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi Vlad Chiricheş.

„M-am întâlnit de câteva ori cu el în perioada în care era la Juventus. Are niște calități foarte… În primul rând că e tânăr, toate cluburile mari își doresc fotbaliști tineri pentru că se gândesc și la o investiție în timp. În acest moment, campionatul englez îți dă măsura exactă a valorii tale! Calitățile fizice îl recomandă în Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul Italiei este mult prea tactic, cel al Spaniei este tehnic, ar fi un dezavantaj pentru Radu. La calitățile lui, ideal este Premier League! Fără probleme s-ar descurca la Tottenham. Învață, e tânăr. Greu e să-l schimbi pe unul de 30 și ceva de ani, el se va descurca”, a declarat Mircea Lucescu pentru iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și