Închide meniul

Surpriză de proporţii! Neymar, dorit în Serie A de Juventus! Torinezii intră în cursa pentru transferul starului brazilian

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 10:59

Reclamă
Surpriză de proporţii! Neymar, dorit în Serie A de Juventus! Torinezii intră în cursa pentru transferul starului brazilian

Neymar, dorit în Serie A de Juventus

Neymar, într-un meci pentru PSG/ Profimedia

Neymar este dorit în Serie A de către Juventus! Starul brazilian este tot mai aproape de o plecare de la PSG, iar o posibilă destinaţie ar fi „Bătrâna Doamnă”. Torinezii intră în cursa pentru transferul extremei de 31 de ani, granzii din Premier League fiind de asemenea cu ochii pe el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar evoluează la PSG din 2017, atunci când era transferat de la Barcelona în schimbul unei sume record de 222 milioane de euro. Contractul starului brazilian pe Parc de Princes expiră în 2025, însă acesta nu mai este pe placul oficialilor francezi, şi astfel ar putea pleca chiar la finalul aceste stagiuni.

Neymar, dorit în Serie A de Juventus

Presa din Italia anunţă faptul că Juventus a pus ochii pe Neymar. „Bătrâna Doamnă” vrea să-şi întârească atacul pentru a se lupta la titlu în sezonul viitor, astfel că o variantă ar fi brazilianul ajuns la 31 de ani, anunţă calciomercatoweb.it.

Cu toate acestea, se pare că oficialii torinezi nu au făcut o ofertă concretă pentru Neymar, şi vor mai analiza posibile variante pentru postul de atac, până la finalul sezonului. Torinezii ar fi totuşi interesaţi să-l transfere pe starul brazilian sub formă de împrumut, timp de un sezon, cu opţiune de transfer definitivă.

Dacă va dori să-şi asigure serviciile lui Neymar, Juventus va avea concurenţă serioasă. Chelsea a părut la un moment dat favorită să-l transfere pe starul brazilian, însă se pare că pe fir au intrat şi alte două rivale ale londonezilor din Premier League.

Reclamă
Reclamă 4

Manchester United şi Newcastle sunt şi ele cu ochii pe Neymar, şi ar putea avea un avantaj spre deosebire de Chelsea. Atât „diavolii roşii”, cât şi „coţofenele”, sunt aproape siguri că vor evolua în competiţiile europene, în timp ce londonezii sunt pe locul 11 în acest moment, la distanţă considerabilă faţă de ultimul loc care asigură prezenţa în sezonul european.

Neymar este cotat la 70 de milioane de euro, conform site-urile de specialitate. În acest moment, brazilian este accidentat, şi nu a mai evoluat din februarie la PSG. 18 goluri a marcat Neymar pentru trupa franceză în acest sezon, în cele 29 de meciuri bifate în toate competiţiile. Acesta şi-a mai trecut în cont şi 17 pase decisive.

Manchester United, cu ochii pe Neymar

Manchester United vrea să-l transfere pe Neymar! „Diavolii roșii” sunt în discuții cu PSG pentru un transfer colosal. Superstarul brazilian ar putea ajunge pe Old Trafford în această vară.

Reclamă

Transferul s-ar putea realiza doar dacă clubul englez va fi preluat de șeicii qatarezi. Șeicul Jassim bin Hamad al Than, un miliardar qatarez, își dorește să cumpere clubul Manchester United de la familia Glazer.

Dacă tranzacția va avea loc, atunci noul proprietar al clubului din Manchester va începe campania cu un transfer important. Qatarezul vrea să-l transfere pe Neymar, mai ales că relația brazilianului cu fanii de la PSG este una care lasă de dorit, anunță presa din Anglia.

Dacă o ofertă bună va veni pentru Neymar, sunt șanse mari ca atât clubul, cât și jucătorul, să-i dea curs. 70 de milioane de euro este cota de piață a brazilianului, conform site-urilor de specialitate.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și