Închide meniul

Manchester United vrea să-l transfere pe Neymar! „Diavolii roșii” sunt în discuții cu PSG pentru un transfer colosal

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 aprilie 2023, 17:19

Manchester United vrea să-l transfere pe Neymar! Diavolii roșii” sunt în discuții cu PSG pentru un transfer colosal

Neymar şi-a decis viitorul şi vrea să rămână la PSG

Neymar / Profimedia

Manchester United vrea să-l transfere pe Neymar! „Diavolii roșii” sunt în discuții cu PSG pentru un transfer colosal. Superstarul brazilian ar putea ajunge pe Old Trafford în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul s-ar putea realiza doar dacă clubul englez va fi preluat de șeicii qatarezi. Șeicul Jassim bin Hamad al Than, un miliardar qatarez, își dorește să cumpere clubul Manchester United de la familia Glazer.

Manchester United vrea să-l transfere pe Neymar! „Diavolii roșii” sunt în discuții cu PSG pentru un transfer colosal

Dacă tranzacția va avea loc, atunci noul proprietar al clubului din Manchester va începe campania cu un transfer important. Qatarezul vrea să-l transfere pe Neymar, mai ales că relația brazilianului cu fanii de la PSG este una care lasă de dorit, anunță presa din Anglia.

Superstarul sud-american a ajuns pe Parc des Princes în vara lui 2017, atunci când Paris Saint Germain plătea 222 de milioane de euro pentru a-l aduce de la FC Barcelona. Chiar și cu Neymar în echipă, parizienii nu au reușit să-și îndeplinească marele obiectiv, acela de a câștiga Liga Campionilor.

Astfel, dacă o ofertă bună va veni pentru Neymar, sunt șanse mari ca atât clubul, cât și jucătorul, să-i dea curs. 70 de milioane de euro este cota de piață a brazilianului, conform site-urilor de specialitate.

Reclamă

Victor Osimhen, dorit de cluburi uriașe din Europa! PSG este cel mai aproape să-l transfere pe golgheterul lui Napoli

Victor Osimhen, dorit de cluburi uriașe din Europa! PSG este cel mai aproape să-l transfere pe golgheterul lui Napoli. Atacantul nigerian a reușit să înscrie 26 de goluri și să ofere 5 pase decisive în acest sezon pentru Napoli.

Grație performanțelor excelente din Serie A și Champions League, nigerianul a intrat pe „radarul” mai multor cluburi de top din Europa. PSG, Manchester United și Chelsea se luptă pentru semnătura atacantului de la Napoli.

Concret, dintre toate cluburile interesate, PSG este cel mai aproape în acest moment de transferul lui Victor Osimhen, anunță publicația Footmercato. Chiar dacă suma cerută de Napoli este una colosală, 150 de milioane de euro, pentru parizieni nu ar reprezenta un impediment.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester United și Chelsea sunt și ele interesate de atacantul nigerian. „Diavolii roșii” au însă o altă „țintă” principală: Harry Kane. Dacă golgheterul lui Tottenham nu va ajunge pe Old Trafford, atunci sunt șanse mari ca englezii să intre și ei în „cursă”.

Totuși, PSG are un mare avantaj față de cluburile din Premier League. Luis Campos, directorul sportiv de la PSG, are o relație foarte aprop

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și