Închide meniul

Transferul lui Radu Drăguşin se va rezolva într-o singură zi! Echipa care e all-in pentru fundaşul român

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 ianuarie 2024, 14:47

Transferul lui Radu Drăguşin se va rezolva într-o singură zi! Echipa care e all-in pentru fundaşul român

Transferul lui Radu Drăguşin se va rezolva într-o singură zi

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham se va rezolva într-o singură zi. Aşa susţine cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano, care anunţă că Spurs e principala favorită la aducerea românului de 21 de ani, chiar dacă în presa din Italia s-a vorbit şi despre o înţelegere între Genoa şi Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul precizează în continuare că fundaşul cotat la 20 de milioane de euro are deja o înţelegere cu gruparea londoneză, pentru un salariu situat în jurul a 4.5 milioane de euro pe sezon.

Transferul lui Radu Drăguşin se va rezolva într-o singură zi

„Tottenham se află în discuții pentru Radu Drăgușin de la Genoa. Sunt discuții noi, se vorbește despre structura transferului. S-au răspândit multe informații despre Napoli în ultimele zile, dar a fost mereu vorba de Tottenham. Tottenham a fost mereu în controlul acestui transfer.

Și continui să spun că Tottenham va lucra în așa fel încât să rezolve transferul în decurs de o zi.

Scopul principal al lui Tottenham este de a lua un fundaș central nou și de a-i da posibilitatea lui Ange Postecoglou să lucreze cu el cât mai devreme posibil”, a spus jurnalistul italian, citat de TBR Football.

Reclamă

Ce mai sta în calea transferului lui Drăguşin la Tottenham

În momentul de față, fundașul echipei naționale este foarte aproape de un transfer fabulos la Tottenham, în Premier League. Chiar dacă acesta s-a înțeles cu oficialii englezi în ceea ce privește salariul pe care l-ar putea încasa, există o problemă la negocierile dintre Spurs și oficialii lui Genoa.

Potrivit informațiilor oferite de The Athletic, Tottenham s-a lovit de o problemă la negocierile cu Genoa, care s-ar putea rezolva însă în viitorul apropiat. În momentul de față, italienii doresc ca suma de 30 de milioane de euro, pentru transferul românului, să ajungă imediat în conturile clubului, în cazul în care mutarea s-ar materializa.

Totuși, conform sursei citate anterior, englezii doresc să vireze această sumă în conturile clubului italian în mai multe tranșe.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, celebrul Fabrizio Romano a făcut un anunț despre negocierile dintre Tottenham și Genoa, pentru transferul lui Radu Drăgușin. Acesta a dezvăluit faptul că în acest final de săptămână se va discuta despre structura prin care banii vor ajunge în contul de la Genoa.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și