Închide meniul

Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 aprilie 2024, 19:06

Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului

Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Un alt club de top din Italia a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man. Presa din Italia a anunţat că Fiorentina este interesată de internaţionalul român, care este şi pe lista celor de la Borussia Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man traversează un sezon de vis şi este foarte aproape să promoveze în Serie A alături de Parma. Românul este golgheterul „cruciaţilor”, drept urmare este pe „radarul” unor cluburi de top din Europa.

Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man

Conform presei din Italia, Fiorentina a pus ochii pe Dennis Man. Formaţia din Serie A vrea să transfere mai mulţi jucători în vară, după rezultatele modeste din acest sezon.

Internaţionalul român, alături de coechipierul său de la Parma, Adrian Bernabe, sunt pe lista oficialilor de la Fiorentina, echipă la care Adrian Mutu a scris istorie.

Cei de la Fiorentina sunt încântaţi de cifrele lui Dennis Man şi mai ales de faptul că acesta poate acoperi ambele flancuri din atac.

Reclamă

„Cifrele din acest sezon al fostului jucător de la Barcelona și City (6 goluri și 3 assisturi in 30 de meciuri) au atras interesul Fiorentinei, echipă care are în vizor și un alt jucător al Parmei. Și Dennis Man îi este pe plac Fiorentinei, un winger capabil să joace în ambele flancuri, care în cele 32 de meciuri jucate în acest sezon, a marcat 13 goluri și a oferit 6 pase decisive”, au transmis italienii de la fantamaster.it.

Zilele trecute, agentul lui Dennis Man, Giovanni Becali, a purtat negocieri şi cu oficialii de la Borussia Dortmund. Germanii sunt interesaţi de serviciile internaţionalului român, care ar putea prinde astfel un transfer de vis în vară.

De asemenea, s-a mai zvonit şi că Napoli, campioana en-titre din Serie A, a pus şi ea ochii pe Dennis Man. Românul mai are contract cu Parma până în vara lui 2025 şi este cotat la suma de 6,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Reclamă 4 / 0/3

Marcel Răducanu, dezvăluiri despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Marcel Răducanu a făcut dezvăluiri despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund. Fostul jucător al formației din Bundesliga i-a transmis și un sfat românului.

Fostul internațional român a dezvăluit că există negocieri pentru transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund. Marcel Răducanu i-a transmis și un sfat important românului și a spus că acesta trebuie să meargă la Dortmund cu încredere și personalitate.

„Da, am aflat și eu că sunt negocieri. Dennis Man ar fi al doilea jucător român la Borussia, după mine. M-aș bucura să se transfere în Bundesliga, nu mai avem pe nimeni de foarte mulți ani.

Dacă se face transferul, i-aș recomanda să vină cu încredere și cu personalitate. Știe cu mingea, este rapid, dar Bundesliga e un campionat greu.

Îi prinde bine faptul că are deja experiența unui campionat străin, a jucat cu Parma și în Seria A, unde sunt toate șansele să revină acum”, a spus Marcel Răducanu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și