Închide meniul

Marcel Răducanu, dezvăluirea momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund: „Asta i-aș recomanda”

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 18:24

Reclamă
Marcel Răducanu, dezvăluirea momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund: „Asta i-aș recomanda

Marcel Răducanu, dezvăluirea momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Colaj cu Marcel Răducanu și Dennis Man / Hepta - Profimedia

Marcel Răducanu a făcut dezvăluirea momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund. Fostul jucător al formației din Bundesliga i-a transmis și un sfat românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon de Serie B, Dennis Man face spectacol la Parma. Românul are cifre de excepție în eșalonul secund al fotbalului italian și a atras atenția celor de la Dortmund. Evoluțiile lui Man, de la Parma, se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Marcel Răducanu, dezvăluirea momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Fostul internațional român a dezvăluit că există negocieri pentru transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund. Marcel Răducanu i-a transmis și un sfat important românului și a spus că acesta trebuie să meargă la Dortmund cu încredere și personalitate.

„Da, am aflat și eu că sunt negocieri. Dennis Man ar fi al doilea jucător român la Borussia, după mine. M-aș bucura să se transfere în Bundesliga, nu mai avem pe nimeni de foarte mulți ani.

Dacă se face transferul, i-aș recomanda să vină cu încredere și cu personalitate. Știe cu mingea, este rapid, dar Bundesliga e un campionat greu.

Reclamă

Îi prinde bine faptul că are deja experiența unui campionat străin, a jucat cu Parma și în Seria A, unde sunt toate șansele să revină acum”, a spus Marcel Răducanu, potrivit gsp.ro.

Sursa menționată anterior a anunțat faptul că negocierile cu privirle la transferul lui Dennis Man ar trebui să fie încheiate înainte de startul Campionatului European din Germania.

Presa din Germania, verdict despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Germanii sunt de părere că Borussia Dortmund nu ar face o afacere bună cu Dennis Man, având în vedere faptul că suma de transfer s-ar putea ridica la 18 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, aceștia au ținut să menționeze faptul că românul ar fi tentat să meargă în Bundesliga pe un salariu pe care Borussia Dortmund îl consideră a fi mic, chiar dacă este vorba de 1,8 milioane de euro pe sezon.

„În condițiile în care Donyell Malen este dorit în Premier League, iar transferul definitiv al lui Jadon Sancho de la Manchester United este incert, Borussia Dortmund ia în calcul alternativa Dennis Man.

Parma nu e pregătită deocamdată să-i mărească salariul lui Man, până la 1,8 milioane de euro pe an, ca să-l convingă să semneze prelungirea contractului scadent în 2025.

Acest salariu ar fi printre cele mai mici la Dortmund, însă cu suma de transfer, între 15 și 18 milioane de euro, nu ar face o afacere prea bună. Totuși, valoarea de piață a lui Man poate crește după EURO 2024″, a notat BVB WLD.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și