Închide meniul

Valentin Mihăilă, ratare uriașă în Parma – Fiorentina! S-a prăbușit imediat pe teren, iar coechipierii și-au pus mâinile în cap

Alex Ioniță Publicat: 17 august 2024, 20:01

Reclamă
Valentin Mihăilă, ratare uriașă în Parma – Fiorentina! S-a prăbușit imediat pe teren, iar coechipierii și-au pus mâinile în cap

Valentin Mihăilă, ratare uriașă în Parma - Fiorentina!

Colaj cu ratarea lui Valentin Mihăilă / Captură Digisport

Valentin Mihăilă a avut o ratare uriașă în Fiorentina – Parma! Românul a uimit pe toată lumea, după ce nu a reușit să înscrie dintr-o situație ideală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabio Pecchia a decis să îi titularizeze pe Dennis Man și Valentin Mihăilă în primul meci al sezonului din Serie A. Totuși, fostul jucător de la Universitatea Craiova și-a făcut colegii să își pună mâinile în cap, încă din debutul partidei.

Valentin Mihăilă, ratare uriașă în Parma – Fiorentina!

În minutul 5 al duelului cu Fiorentina, Parma a pornit un atac periculos. Balonul a ajuns în careul advers, iar Mihăilă a trimis, inițial, un șut din apropierea porții, care a fost respins de portarul oaspeților.

Mai apoi, Sohm a primit balonul de la Dennis Man și a trimis un șut în forță, care a fost respins greșit de portarul Fiorentinei, Terraciano.

Valentin Mihăilă a fost pe fază și a interceptat mingea, în apropierea porții. Totuși, românul a trimis peste poartă, din câțiva metri. Mihăilă s-a prăbușit apoi pe teren, iar toți jucătorii de la Parma și-au pus mâinile în cap.

Reclamă
Reclamă 4

Până și oficialii de la Parma au reacționat, după ratarea uluitoare a lui Mihăilă! Aceștia au postat pe X (fostul Twitter), mesajul: „Cum nu am trecut în avantaj?!”

Echipele de start în Parma – Fiorentina:

Reclamă

PARMA (4-2-3-1): Suzuki – Coulibaly, Osario, Circati, Valeri – Estevez, Bernabe – Man, Sohm, Mihăilă – Bonny
Antrenor: Fabio Pecchia

FIORENTINA (3-4-2-1): Terracciano – Martinez Quarta, Pongracic, Biraghi – Dodo, Mandragora, Amrabat, Parisi – Colpani, Sottil – Kean
Antrenor: Raffaele Palladino

Dennis Man, criticat de italieni după ce a ratat un penalty în meciul cu Palermo

Dennis Man a fost criticat de italieni, după ce a ratat un penalty, în primul meci al sezonului la Parma. Internaţionalul român nu a fost iertat, după ce a irosit şansa de a-şi duce echipa în avantaj.

Parma a fost eliminată prematur din Cupa Italiei, încă din faza 32-imilor. Palermo, cu Ionuţ Nedelcearu titular, i-a învins pe „cruciaţi” cu 1-0.

Dennis Man a avut şansa să deschidă scorul în minutul 19 al partidei cu Palermo. Valentin Mihăilă a obţinut un penalty, iar Man a fost cel care a executat. Internaţionalul român a ratat însă lovitura de la 11 metri, fapt pentru care a fost taxat imediat de italieni.

Pentru prestaţia din meciul cu Palermo, Dennis Man a primit nota 5, cea mai mică din echipa Parmei, la egalitate cu alţi jucători. Acesta a fost schimbat în minutul 81, în locul său fiind trimis în teren Kowalski.

„A ratat lovitura de pedeapsă care ar fi putut trimite jocul în altă direcție și nu este prima dată. A încercat să-și repare greșeala, dar fără succes și nu a avut un impact prea mare„, au notat cei de la parmalive.com, despre Dennis Man.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a fost lăudat, dat fiind faptul că el a scos penalty-ul ratat de Dennis Man. Mihăilă a primit nota 6,5 din partea italienilor.

„Mai are de lucrat la capitolul claritate în fața porții, dar românul este fundamental pentru ofensivă și când vine vorba de obținerea de lovituri libere. El a câștigat inteligent și lovitura de pedeapsă pe care Man a ratat-o apoi„, au mai notat italienii, citaţi anterior.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:08

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mihai Stoica l-a certat pe teren pe Baba Alhassan!

11:07

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panseraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

10:25

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

10:22

Scene halucinante după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Arbitrul meciului a fost stropit cu apă şi lovit în cap cu un pahar!

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și