Închide meniul

Veşti proaste pentru Ciprian Tătăruşanu! Paolo Maldini a anunţat când va reveni portarul titular de la AC Milan

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2023, 18:16

Veşti proaste pentru Ciprian Tătăruşanu! Paolo Maldini a anunţat când va reveni portarul titular de la AC Milan

Ciprian Tătăruşanu a devenit titular la AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, în timpul meciului Lecce - AC Milan / Profimediaimages

Ciprian Tătăruşanu se pare că va reveni pe banca de rezerve a lui AC Milan, după ce Paolo Maldini a anunţat când va fi apt portarul titular al campioanei Italiei. Mike Maignan se pare că va putea evolua la finalul lunii februarie, după accidentarea care l-a ţinut departe de teren timp de câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu a profitat de indisponibilitatea lui Mike Maignan, şi a devenit titular la AC Milan. Portarul român a apărat poarta campioanei Italiei în ultimele 21 de partide, din toate competiţiile.

Paolo Maldini a anunţat când va reveni Mike Miagnan în poarta lui AC Milan, după ce Ciprian Tătăruşanu a fost titular

Paolo Maldini a dezvăluit că Mike Maignan va reveni la antrenamente peste 10 zile, pentru a putea fi cât mai repede în poarta lui AC Milan. Deşi iniţial se anunţase că Ciprian Tătăruşanu va fi înlocuit în luna martie, se pare că portarul titular al rosonerrilor va fi apt mai devreme.

Mike Maignan ar putea apăra buturile porţii lui AC Milan în partida cu Atalanta, programată pe 26 februarie.

„Având două recidive la probleme musculară suferită, trebuie să fie foarte atent. Vor mai trece, probabil, câteva zile de pregătire cu restul colegilor până când va fi capabil să apere”, a anunţat Paolo Maldini, pentru presa din Italia.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu a devenit titular la AC Milan de la începutul lunii octombrie, când Mike Maignan a suferit o accidentare teribilă. Deşi se zvonise că trupa din Serie A a fost în căutarea unui alt goalkeer, românul a rămas între buturile porţii milanezilor, chiar şi după pauza competiţională de iarnă.

Gazzetta dello Sport s-a lămurit în privința lui Ciprian Tătărușanu

Gazzetta dello Sport s-a lămurit în privința lui Ciprian Tătărușanu. Celebra publicație italiană i-a făcut o scurtă analiză portarului român de la AC Milan, care a încasat nu mai puțin de 19 goluri în acest an. Goalkeeper-ul de 36 de ani a profitat de accidentarea titularului Mike Maignan și a apărat poarta campioanei Italiei meci de meci, în ultima vreme.

Din păcate pentru Ciprian Tătărușanu, AC Milan traversează o perioadă dezastruoasă, iar românul a fost găsit în multe rânduri unul dintre principalii vinovați.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii Gazzetta dello Sport au făcut o analiză la nivelul postului de portar de la AC Milan. Cu o tentă ironică, italienii au ajuns la concluzia că Ciprian Tătărușanu nu se poate compara cu Helmuth Duckadam, omul care a scris istorie în poarta Stelei, reușind să câștige Cupa Campionilor Europeni în 1986.

„Lui AC Milan îi lipsește o rezervă de portar veritabilă. Dar e doar vina goalkeeper-ului? Sigur că nu, însă așa cum și Ciprian Tătărușanu ar recunoaște, lucrurile se schimbă fără Maignan în poartă.

Transferul lui Mirante și al necunoscutului Vasquez nu au schimbat nimic. Nici măcar în perioada de mercato din ianuarie, Milan nu a căutat un portar de nivel înalt.

Și doar nu ne așteptăm ca românul Tătărușanu să se transforme în noul Helmut Duckadam, legendarul portar al Stelei din 1986 – asta doar ca să ne limităm la compatrioții săi celebri”, a notat gazzetta.it.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și