Închide meniul

Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2024, 21:16

Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus

Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus

Dennis Man, în tricoul Parmei - Profimedia Images

Victor Becali a avut o reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus. Man are parte de cel mai bun sezon al carierei la Parma, cu 13 goluri marcate în 29 de meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar şi aşa, Victor Becali, cel care îl reprezintă pe jucătorul de 5 milioane de euro, susţine că nu crede într-un transfer la Juventus. Parma va aştepta promovarea în Serie A, înainte de a se despărţi de atacantul de 25 de ani.

Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus

„Dennis e urmărit de multe echipe, are evoluţii bune, constante, a participat la poziţia Parmei, care este aproape promovată. Este cel mai important jucător al Parmei. Sunt multe cluburi interesate de el, îl urmăresc. Buffon, ştiţi ce funcţie ocupă? E la echipa naţională, e forţată povestea asta.

Din poziţie de federal, el intermediază transferuri? Poate i s-a cerut părerea. A jucat la Parma. E prea devreme de a se discuta despre aşa ceva. E la nivelul de urmărit, evoluţiile îl recomandă. Cunoaşte bine campionatul, fotbalul italan. Obiectivul lui Dennis este promovarea.

I-a mers bine, este importantă continuitatea. E un băiat matur. Te poţi duce la o echipă la care să nu joci, având concurenţă. Când ai jucători foarte mari pe post, nu e simplu. Aceste lucruri vor fi cântărite când va fi cazul. Încă echipa nu este promovată, dar acesta este obiectivul”, a spus Victor Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor

Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul marcat cu Irlanda de Nord (1-1), care ne arată în continuare că atacantul este unul dintre cei mai în formă tricolori, înainte de EURO 2024.

Juventus, Borussia Dortmund, Napoli, AC Milan şi AS Roma sunt echipele care sunt pe urmele lui Man, după cum anunţă presa din Italia. Totuşi, românul cu 13 goluri marcate în acest sezon în tricoul cruciaţilor e decis să rămână la Parma, mai ales dacă echipa va promova.

„A fost un test bun. Voiam să câștigăm, dar mergem mai departe. Rămânem uniți și sigur vor veni victoriile. Nu ne-am mai văzut de vreo 3 luni și ceva. Se vede și în joc, dar vom regla lucrurile.

Reclamă 4 / 0/3

Probabil continuitatea în antrenamente și munca de zi cu zi. N-am mai avut nici accidentări, sunt fericit, asta mă face să joc bine.

Eu nu știu despre oferte, nu mă interesează. Sunt la Parma, îmi doresc să promovăm în Serie A și să merg mai departe acolo. Cunosc colegii, conducerea. Mă simt bine, îmi oferă încredere”, a spus Dennis Man, citat de primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și