Închide meniul

Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 martie 2024, 9:22

Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc

Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord

Dennis Man, în tricoul României - Profimedia Images

Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul marcat cu Irlanda de Nord (1-1), care ne arată în continuare că atacantul este unul dintre cei mai în formă tricolori, înainte de EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borussia Dortmund, Napoli, AC Milan şi AS Roma sunt echipele care sunt pe urmele lui Man, după cum anunţă presa din Italia. Totuşi, românul cu 13 goluri marcate în acest sezon în tricoul cruciaţilor e decis să rămână la Parma, mai ales dacă echipa va promova.

Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord

„A fost un test bun. Voiam să câștigăm, dar mergem mai departe. Rămânem uniți și sigur vor veni victoriile. Nu ne-am mai văzut de vreo 3 luni și ceva. Se vede și în joc, dar vom regla lucrurile.

Probabil continuitatea în antrenamente și munca de zi cu zi. N-am mai avut nici accidentări, sunt fericit, asta mă face să joc bine.

Eu nu știu despre oferte, nu mă interesează. Sunt la Parma, îmi doresc să promovăm în Serie A și să merg mai departe acolo. Cunosc colegii, conducerea. Mă simt bine, îmi oferă încredere”, a spus Dennis Man, citat de primasport.ro.

Reclamă

Dennis Man, dorit de 4 cluburi

Dennis Man şi Parma sunt pe primul loc în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Jurnaliştii italieni au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man, pe care l-au numit „bijuteria” din lotul Parmei.

„Parma se bucură de talentul lui Dennis Man, care a trecut de la investiție «exagerată» la bijuteria unui lot care a adus echipa la un pas de revenirea în Serie A.

Man este una dintre certitudinile echipei lui Fabio Pecchia, autorul unui sezon senzațional care a atras atenția unor cluburi de top.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă în ianuarie cluburi de calibrul lui Milan, Napoli și Roma erau interesate, promovarea în Serie A nu poate face decât să-i crească cota jucătorului. Contractul cu Parma expiră în 2025 și Borussia Dortmund îl are în vizor, dar clubul emilian lucrează la prelungirea contractului”, au transmis italienii de la calciomercato.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și