Închide meniul
VIDEO

Vlad Chiricheş, meci de coşmar! Patru goluri primite de Sassuolo de la Napoli în 21 de minute. Căpitanul naţionalei României, schimbat la pauză

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2022, 17:46

Vlad Chiricheş, meci de coşmar! Patru goluri primite de Sassuolo de la Napoli în 21 de minute. Căpitanul naţionalei României, schimbat la pauză

Vlad Chiricheș, probleme uriaşe în Napoli - Sassuolo

Profimedia

Vlad Chiricheş (32 de ani) îşi va dori să uite cât mai repede meciul Napoli – Sassuolo, scor 4-0, din etapa a 35-a din Serie A. Căpitanul naţionalei României nu a avut nicio şansă, pe stadionul Diego Armando Maradona, în faţa starurilor lui Spalletti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au dat recital şi au deschis scorul încă din minutul 7, prin Koulibaly. După un sfert de oră a marcat şi Osimhen. Atacantul nigerian a înscris chiar de lângă Chiricheş. Insigne a centrat perfect, dintr-un corner, iar românul nu a putut interveni.

Dezastru pentru Vlad Chiricheş în Napoli – Sassuolo

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE OSIMHEN DE LÂNGĂ CHIRICHEŞ!

În minutul 19 era deja 3-0. Lozano a plecat tot de lângă Chiricheş. Fostul jucător de la FCSB l-a scăpat din marcaj pe internaţionalul mexican, care a punctat cu uşurinţă.

VEZI AICI GOLUL DE 3-0 MARCAT DE NAPOLI!

Reclamă

Scorul a căpătat proporţii în minutul 21, când Mertens a driblat doi jucători adverşi şi a şutat la colţul scurt. Consigli nu a putut interveni.

A fost pentru prima dată, din 2009 şi până în prezent, când Napoli înscrie 3 goluri în primele 20 de minute. Niciodată în istoria clubului nu mai reuşiseră să marcheze de 4 ori în primele 21 de minute!

Extrem de nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi, Alessio Dionisi a decis să facă două schimbări la pauză. Vlad Chiricheş nu a mai revenit de la cabine şi a fost înlocuit cu turcul Kaan Ayhan.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheș vrea să se întoarcă la FCSB

Vlad Chiricheș se gândește să revină la FCSB înainte să agațe ghetele în cui. Înaintea „finalei” CFR Cluj – FCSB, fundașul de 32 de ani a vorbit cu emoție în glas despre momentele superbe petrecute alături de roș-albaștri.

Au fost multe (n.r. – momente frumoase la FCSB). Nu știu dacă pot să spun doar un moment. Am câștigat campionatul cu Steaua (n.r. – FCSB), am jucat în Europa League, am eliminat pe Ajax, am câștigat împotriva lui Chelsea. Sunt momente extraordinare pe care le-am trăit aici, le port în mintea mea și mă bucur de ele când mi le amintesc.

(N.r. – Te vei întoarce la FCSB?) E destul de greu sa răspund la întrebarea asta. Nu știi ce faci de pe o zi pe cealaltă. Dar e clar că Steaua a rămas în sufletul meu și îmi doresc să mă întorc pe finalul carierei.”, a declarat Vlad Chiricheș, pentru FCSB TV.

Chiricheș a evoluat la FCSB în perioada 2011-2014, reușind să câștige un titlu și o Supercupă a României.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și