Închide meniul

Wojciech Szczesny a plecat de la Juventus după 7 sezoane! Anunţul oficial făcut

Publicat: 14 august 2024, 19:55

Reclamă
Wojciech Szczesny a plecat de la Juventus după 7 sezoane! Anunţul oficial făcut

Wojciech Szczesny a plecat de la Juventus după 7 sezoane! Anunţul oficial făcut

Profimedia

Wojciech Szczesny a plecat de la Juventus după 7 sezoane! Anunţul oficial a fost făcut de „Bătrâna Doamnă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul polonez Wojciech Szczesny s-a despărţit de Juventus Torino, la care evolua din 2017 şi unde i-a urmat legendarului Gianluigi Buffon, a anunţat miercuri cel mai titrat club din fotbalul italian, citat de AFP.

Wojciech Szczesny a plecat de la Juventus după 7 sezoane! Anunţul oficial făcut

„Juventus Torino şi Wojciech Szczesny au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului după şapte ani de colaborare„, a anunţat Juventus, conform agerpres.ro.

Potrivit presei italiene, goalkeeperul în vârstă de 34 de ani va ajunge la o echipă din campionatul Arabiei Saudite.

Juventus, antrenată din această vară de Thiago Motta, nu mai conta pe el şi l-a adus pe Michele Di Gregorio, de la Monza, pentru a-i lua locul între buturi.

Reclamă
Reclamă 4

Internaţionalul polonez, sosit în 2017 de la Arsenal Londra, care îl împrumutase la Roma între 2015 şi 2017, a jucat 252 de meciuri pentru Juve, 103 din aceste partide fiind fără gol primit.

Cu Juve, el a câştigat de trei ori Serie A şi tot de trei ori Cupa Italiei.

Juventus insistă pentru un star din Liga Portugal

Juventus ia cu asalt piața transferurilor și insistă pentru un star din Liga Portugal. Noul antrenor al „Bătrânei Doamne”, Thiago Motta, a cerut întăriri pentru a se putea bate la titlu în Serie A.

Reclamă

Torinezii și-au fixat principala țintă a verii. Este vorba despre Galeno, extrema stânga a lui FC Porto. Mijlocașul de 26 de ani are dublă cetățenie, braziliană și portugheză.

Adus în 2022 de la Braga, cu aproape 10 milioane de euro, Galeno a dat recital în tricoul lui FC Porto. Sezonul trecut, în direct în AntenaPLAY, a reușit 9 goluri și 7 pase decisive în campionat. A avut cifre excelente și în Champions League – 5 goluri și 3 assist-uri în 7 partide.

Galeno este dorit și de mai multe cluburi din Premier League, dar gazzetta.it anunță că este tentat să ajungă la Juventus. Își dorește să lucreze cu Motta și i-ar fi transmis impresarului să grăbească negocierile.

Galeno are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro, dar bianconerii nu iau în calcul să plătească atât. Prețul de transfer ar putea fi redus la aproximativ 30-35 de milioane de euro, sumă la care să se adauge și diferite bonusuri.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:52

Corvinul, cale liberă către Liga 1! Anunţul uriaş al hunedorenilor după eliminarea din cupele europene

21:27

Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna din Cupa României. Reacţia imediată a lui Marius Lăcătuş

21:23

Promisiunea pe care le-a făcut-o Viorel Moldovan fanilor giuleşteni înainte de meciul cu Dinamo: „Garantez, notaţi-vă!”

20:48

VideoFiul lui Michael Schumacher primeşte o nouă şansă în Formula 1, după ce a fost rezerva lui Hamilton! Echipa care îl doreşte

20:40

LIVE TEXTSupercupa Europei | Real Madrid – Atalanta 0-0. Kylian Mbappe este titular şi poate câştiga primul trofeu cu Real

20:20

Marius Şumudică l-a făcut praf pe un jucător de la FCSB: „Nu e de Champions League, pe Hermannstadt poţi să îi păcăleşti cu el”

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului 6 Veste uriaşă primită de Andrea Compagno, după ce a ajuns la cifre colosale în China! Fostul atacant de la FCSB poate da lovitura
Citește și