Închide meniul

Milan, campioană în Serie A după o așteptare de 11 ani! „Rossonerii” au câștigat lupta incredibilă cu Inter

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 mai 2022, 20:58 / Actualizat: 22 mai 2022, 23:46

Milan, campioană în Serie A după o așteptare de 11 ani! „Rossonerii au câștigat lupta incredibilă cu Inter

Milan, campioană în Serie A după o așteptare de 11 ani

Jucătorii lui AC Milan sărbătoresc titlul câștigat în acest sezon / Profimedia Images

Milan, campioană în Serie A după o așteptare de 11 ani! „Rossonerii” au câștigat lupta incredibilă cu Inter, care s-a întins până în ultima etapă a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milan, echipă pentru care evoluează și Ciprian Tătărușanu, a câștigat fără emoții partida cu Sassuolo, scor 3-0, și a cucerit primul Scudetto după 11 ani. În același timp, Inter s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Sampdoria, tot cu 3-0, însă succesul nu a mai contat.

Milan, campioană în Serie A după o așteptare de 11 ani!

„Rossonerii” au încheiat sezonul cu un avans de două puncte peste marea rivală. Este cel de-al 19-lea Scudetto câștigat de AC Milan în istoria clubului.

Ciprian Tătărușanu a câștigat primul său trofeu din străinătate. Portarul român a bifat 6 apariții în sezonul 2021/2022 din Serie A.

Update 20.56: FLUIER FINAL: Sassuolo – Milan 0-3 și Inter – Sampdoria 3-0. „Rossonerii” au câștigat titlul în Serie A, după o așteptare de 11 ani.

Reclamă

Update 20.21: Inter – Sampdoria 3-0. Joaquin Correa face „dubla” pe Giuseppe Meazza, în numai două minute.

Update 20.19: Inter – Sampdoria 2-0. Joaquin Correa a dublat avantajul lui Inter!

Update 20.15: Inter – Sampdoria 1-0. GOOL Ivan Perisic!

Reclamă 4 / 0/3

Update 19.39: Sassuolo – Milan 0-3! Franck Kessie şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

Update 19.36: Sassuolo – Milan 0-2! Olivier Giroud a reuşit „dubla”.

Update 17.20: Sassuolo – Milan 0-1! Olivier Giroud a deschis scorul, cu un șut printre picioarele fundașului și ale portarului. Rafael Leao a fost omul cu pasa decisivă. Rossonerii se află foarte aproape de primul Scudetto, după o așteptare de 11 ani.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update: Au început meciurile în Serie A!

Echipele de start pentru cele două meciuri sunt următoarele:

Reclamă
  • Sassuolo: Consigli; Muldur, Ayhan, Ferrari, Kyriakopoulos; Lopez, Frattesi, Henrique; Berardi, Scamacca, Raspadori
  • AC Milan: Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Krunic, Leao; Giroud

  • Inter: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Correa, Lautaro Martinez
  • Sampdoria: Audero; Bereszynski, Ferrari, Yoshida, Augello; Candreva, Rincon, Vieira, Thorsby; Sabiri; Caputo

Şansa uriaşă a rossonerilor ne este arătată şi de bookmakeri, care le-au oferit o cotă de doar 1.07 la câştigarea titlului. De cealaltă parte, Inter are o cotă uriaşă, de aproape 7.50.

Un alt mare avantaj al „Diavolilor Roşii” este faptul că pe Mapei Stadium sunt aşteptaţi 18.000 de fani ai lui Milan, pe o arenă cu o capacitate de doar 21.000 de locuri. Practic, Zlatan şi compania se vor simţi ca acasă în faţa lui Sassuolo.

100.000 de cereri de bilete au venit din partea suporterilor rossonerilor, dar se pare că doar 18.000 vor ajunge pe Mapei Stadium pentru sărbătorirea celui de-al 19-lea titlu din istoria clubului de pe San Siro.

Biletele la Sassuolo – Milan au ajuns să coste 2.500 de euro. Anunţul e făcut de Gazzetta dello Sport, care susţine că pe Ebay, biletele au ajuns la aceste preţuri uriaşe, înainte de partida în care Diavolii Roşii pot câştiga campionatul, dacă nu vor fi învinşi de echipa lui Vlad Chiricheş.

Ionuţ Radu, gafă care poate decide titlul

Din păcate pentru el, Ionuţ Radu a avut un rol negativ în lupta nerazzurrilor pentru al doilea titlu consecutiv. Greşeala uriaşă din meciul cu Bologna, care a dus la eşecul lui Inter, a transformat-o pe Milan în mare favorită la titlu, când mai erau 4 etape rămase de disputat.

La scorul de 1-1, când Inter ataca cu toate liniile pentru victoria care o aducea pe locul 1, Ionuţ Radu a comis-o grav la golul de 2-1 al gazdelor. De atunci, Milan nu a mai făcut niciun pas greşit, obţinând victorii cu Fiorentina (1-0), Verona (3-1) şi Atalanta (2-0). Astfel că echipa lui Pioli are şi varianta egalului în partida de final de sezon cu Sassuolo.

”Furioși, dar pentru totdeauna îndrăgostiți. Forza Radu”, a fost mesajul special al fanilor pentru Radu, care însă nu a mai prins niciun minut pe teren în acest final de campionat, în care Inter mai are şanse infime la câştigarea unui nou Scudetto.

Zlatan Ibrahimovic a crăpat parbrizul autocarului lui AC Milan!

Zlatan Ibrahimovic a arătat înaintea meciului cu Atalanta că fanii şi jucătorii sunt pregătiţi de fiesta. Zlatan a crăpat parbrizul autocarului lui AC Milan!

Fanii i-au înconjurat și i-au condus pe rossoneri până la celebra arenă, iar Zlatan a fost cel care a lovit cu palmele în parbriz, pentru a le transmite suporterilor că echipa are nevoie de ei. După ce a repetat gestul de mai multe ori, parbrizul autocarului a cedat, un oficial al Milanului făcându-i acestuia semn să se oprească, pentru a nu se accidenta.

Recomandări
Citește și...

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și