Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic s-a operat! Prin ce a trecut pentru a o face pe AC Milan campioană. Declaraţii emoţionante: „N-am suferit niciodată atât!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2022, 13:49

Reclamă
Zlatan Ibrahimovic s-a operat! Prin ce a trecut pentru a o face pe AC Milan campioană. Declaraţii emoţionante: „N-am suferit niciodată atât!

Zlatan Ibrahimovic s-a operat după titlul câştigat cu AC Milan

Zlatan Ibrahimovic, campion cu AC Milan / Hepta

Zlatan Ibrahimovic s-a operat la genunchiul stâng şi a avut o primă reacţie pe reţelele sociale. Atacantul de 40 de ani a dezvăluit că a trecut prin momente teribile în ultimele şase luni, până să o ajute pe AC Milan să câştige primul titlu în Serie A după o pauză de 11 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suedezul va avea nevoie de aproximativ 7 luni de recuperare, dar încă nu s-a decis dacă se va retrage sau nu. Zlatan le-a mărturisit fanilor că tocmai s-a încheiat cel mai greu moment din cariera lui.

Zlatan Ibrahimovic s-a operat: „Am putut să mă antrenez cu echipa de doar 10 ori în ultimele şase luni”

Zlatan, ajuns la 40 de ani, a sărbătorit din plin primul Scudetto al lui Milan după o pauză de 11 ani. Ibrahimovic a marcat opt goluri în cele 23 de partide adunate în Serie A pentru ”Diavolii Roșii”. Pentru el, este al doilea titlu cucerit cu AC Milan, după cel din sezonul 2010-2011.

În ultimele şase luni am jucat fără ligamentul încrucişat anterior (ACL) la genunchiul stâng. Am avut genunchiul umflat timp de şase luni. Am putut să mă antrenez cu echipa de doar 10 ori în ultimele şase luni.

Am făcut mai mult de 20 de injecţii în şase luni. Am ‘golit’ genunchiul, o dată pe săptămână, timp de şase luni. Analgezice, în fiecare zi, timp de şase luni. Abia am dormit, timp de şase luni, din cauza durerii. N-am suferit niciodată, atât de mult, pe teren şi în afara lui. Am transformat ceva imposibil în ceva posibil.

Reclamă
Reclamă 4

În minutea mea aveam un singur obiectiv, acela de a-mi face coechipierii şi antrenorii campioni în Italia. Le făcusem această promisiune. Azi am un nou ACL şi un alt trofeu!„, a transmis Ibrahimovic pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul cu trabucul în gură

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul câștigat cu Milan cu trabucul în gură și cu sticla de șampanie în mână. Suedezul a făcut show în momentul în care ”Diavolii Roșii” au primit medaliile de campioni ai Italiei.

Zlatan a sărbătorit din plin primul Scudetto al lui Milan după o pauză de 11 ani. În momentul în care a ieșit pe culoarul campionilor, acesta a început să îi stropească pe suporterii rossonerilor cu șampanie.

Înainte de a-și pune la gât medalia de campion, Ibrahimovic a tras câteva fumuri dintr-un trabuc, demonstrând încă o dată că el este șeful, chiar dacă a avut probleme cu accidentările în acest sezon.

Ciprian Tătăruşanu, campion în Italia cu AC Milan

Milan a încheiat campionatul cu un total de 86 de puncte, iar Inter cu 84 de puncte. Internauţii amintesc de un penalty apărat de Tătăruşanu în meciul din noiembrie cu Inter.

Primele patru clasate, AC Milan, Inter, Napoli şi Juventus, vor evolua în grupele Ligii Campionilor, locurile 5 şi 6, Lazio şi AS Roma, vor juca în grupele Liigi Europa, iar poziţia a 7-a, Fiorentina, va participa în play-off-il Conference League.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și