Închide meniul
Foto

George Puşcaş a fost prezentat oficial la Bari! Mesajul superb al echipei italiene după ce a obţinut semnătura atacantului român!

Bogdan Stănescu Publicat: 19 ianuarie 2024, 18:59 / Actualizat: 19 ianuarie 2024, 20:19

Reclamă
George Puşcaş a fost prezentat oficial la Bari! Mesajul superb al echipei italiene după ce a obţinut semnătura atacantului român!

George Puşcaş a semnat! Echipa la care va evolua atacantul naţionalei

George Puşcaş, în momentul în care a semnat contractul cu Bari / Facebook Cătălin Sărmăşan

George Puşcaş a fost prezentat oficial la Bari! El va evolua ca împrumut la Bari până la sfârşitul sezonului. Puşcaş va putea fi văzut LIVE în AntenaPLAY, aplicaţia AntenaGroup fiind cea care transmite exclusiv Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul Cătălin Sărmășan a anunţat anterior pe contul său de Facebook că George Puşcaş a semnat contractul cu Bari. Anterior se aflase că Puşcaş a plecat la Bari pentru a semna contractul cu gruparea din Serie B.

George Puşcaş a semnat! Echipa la care va evolua atacantul naţionalei

Update 19:30 George Puşcaş a fost prezentat oficial la Bari! „Să înceapă aventura”, a transmis Bari pe Instagram, publicând şi primele imagini cu Puşcaş în tricoul echipei din Serie B

 
View this post on Instagram
 
A post shared by SSC Bari (@sscalciobari)

George Puşcaş a devenit jucătorul lui SS Bari până la finele acest sezon. Atacantul român revine sub culorile clubului pugliez sub formă de împrumut şi va încerca să pună umărul la promovarea echipei în Serie A. Mult succes, George!”, a transmis impresarul Cătălin Sărmășan pe Facebook.

Reclamă

Atacantul naţionalei României a fost lăudat de directorul general de la Genoa, Andres Blazquez. Oficialul e convins că Puşcaş se va întoarce şi mai puternic şi va deveni un adevărat golgheter.

„Și Pușcaș este un jucător foarte bun și ne-a ajutat mult în Serie B. Mi-amintesc de golul cu Benevento, marcat la 1-1 după o cursă de 30 de metri. Extraordinar, cu golul acela a dovedit forța lui. E simpatic și fizic arată ca o bestie.

Reclamă 4 / 0/3

Mai poate crește, încă n-a ajuns la cota maximă. Cred că dacă va fi la fel de profesionist și adaptat la grup, va arăta ce poate la Bari. Noi am fost foarte mulțumiți de el”, a spus Andres Blazquez pentru gsp.ro.

283 de minute a adunat George Puşcaş în toate competiţiile acestui sezon, în tricoul grifonilor. El şi-a trecut în cont un assist în Cupa Italiei.

George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei

George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei. Atacantul primei reprezentative conduse de Edi Iordănescu a vorbit despre turneul final din Germania, dar și despre meciurile pe care „tricolorii” le vor juca la Campionatul European.

România și-a câștigat grupa din Preliminariile pentru EURO 2024 după 1-0 cu Elveția, meci care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Având în vedere această poziție, „tricolorii” au făcut parte din urna a 2-a la tragerea la sorți și au fost repartizați în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului de pe ruta B (acolo unde se vor duela Israel, Bosnia, Ucraina și Islanda).

„Este o grupă echilibrată, fiecare dintre aceste echipe vor să se califice. Noi trebuie să ne concentrăm la grupul nostru, cu siguranță vom încerca să îi facem fericiți pe suporteri, să ne calificăm mai departe.

Vrem să continuăm, să fim același grup unit, să continuăm creșterea pe care am inițiat-o de câțiva ani, dar și rezultatele care ne-au ajutat și ne-au dat încredere, ca și până acum”, a spus George Pușcaș, în exclusivitate pentru Antena Sport.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și