Închide meniul

Silviu Lung Jr şi Alexandru Mitriţă, prezentaţi oficial la Al Raed. Românii vor evolua sub comanda lui Marius Şumudică

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 17:41 / Actualizat: 26 iulie 2022, 8:18

Silviu Lung Jr şi Alexandru Mitriţă, prezentaţi oficial la Al Raed. Românii vor evolua sub comanda lui Marius Şumudică

Alexandru Mitriţă şi Siviu Lung Jr/ Twitter Al Raed

Silviu Lung Jr şi Alexandru Mitriţă au fost prezentaţi oficial la Al Raed, formaţie antrenată de Marius Şumudică. Pe lângă cei doi, trupa saudită a mai transferat alţi trei jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Silviu Lung Jr. a rămas fără angajament în această vară, după despărţirea de Kayserispor. De cealaltă parte, Alexandru Mitriţă a evoluat sezonul trecut, sub formă de împrumut, sub comanda lui Răzvan Lucescu, la PAOK Salonic.

Silviu Lung Jr şi Alexandru Mitriţă, prezentaţi oficial la formaţia lui Marius Şumudică, Al Raed

Transferurile lui Slviu Lung Jr şi Alexandru Mitrţă la Al Raed au fost anunţate luni, pe contul oficial de Twitter al clubului saudit. Pe lângă cei doi români, formaţia lui Marius Şumudică a mai transferat alţi trei jucători.

Silviu Lung Jr a evoluat timp de cinci sezoane pentru Kayserispor. Portarul român a cucerit titlul de campion alături de Astra condusă de Marius Şumudică, în 2016.

Reclamă

De cealaltă parte, Alex Mitriţă a evoluat timp de un sezon, pentru PAOK Salonic, sub comanda lui Răzvan Lucescu. Internaţionalul român aparţine de New York City, formaţie din MLS, de care a fost cumpărat în februarie 2019, de la Universitatea Craiova.

Damjan Djokovic a semnat şi el cu Al Raed, după despărţirea de Rizespor. Mijlocaşul a evoluat la CFR Cluj, în două perioade, între 2013-2014 şi 2017-2021. Totodată, Pablod Santos de la Sporting Braga şi Julio Tavares, de la Al Faisaly, sunt celelalte două mutări realizate de trupa lui Marius Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Mitriţă, discurs sincer: a refuzat Universitatea Craiova pentru a lucra cu Marius Şumudică

Alex Mitriţă a avut un discurs sincer la aeroport. Internaţionalul român a vorbit despre motivul pentru care a refuzat Universitatea Craiova. Fotbalistul de 27 de ani a fost la un pas de revenirea în Bănie, însă „Şumi” i-a făcut o ofertă de nerefuzat la Al Raed.

„Eram în vacanță cu familia, am vorbit cu Mister, m-a sunat și vă dați seama că îmi doream de mult timp să lucrez cu el.

Este un nou capitol în viața mea. Nu voi fi singur la echipă, știu că am fost și în Arabia dată trecută și nu mi-a fost ușor. Nu am avut pe nimeni, dar acum este și Silviu cu mine, o să fie mult mai bine.

Reveneam la Craiova din alte puncte, pentru că era o perioadă scurtă, trebuia să revin. După aceea trebuia să mă întorc în America, unde eram în plin campionat și era foarte greu să mă întorc. Dar nu depinde numai de Craiova, știți foarte bine că mă duceam cu sufletul. Sunt multe la mijloc, aparțîn încă de New York și nu am fost singurul care a luat decizia.

Va dați seama că nu am libertatea de a mă mișcă, dar mai am doi ani cu ei și sper ca până la urmă o să iasă bine„, a declarat Alexandru Mitriţă.

Marius Şumudică a „deturnat” transferul lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova

Marius Şumudică a „deturnat” transferul lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru, patronul alb-albaştrilor, regretă faptul că „piticul atomic” nu a mai ajuns în Bănie pentru a se lupta la titlu cu FCSB şi CFR Cluj.

„Miercuri, Mitriță era al nostru. Discutasem cu New York pentru un împrumut cu titlu gratuit. Azi trebuia să fie la antrenamente, voiam să fie o surpriză. S-a și antrenat la baza noastră. Era surpriza noastră pentru suporteri.

Reclamă

Din păcate pentru noi și din fericire pentru el, a venit oferta de la echipa lui Șumudică. E normal ca la un salariu de un milion de euro să aleagă asta. Sunt sigur că în viitorul apropiat va juca la Craiova. Îmi pare rău că l-am ratat.

Este foarte talentat, are multe de oferit. Chiar am anumite pariuri cu el pentru perioada următoare. Sunt sigur că le va câștiga. Toți știm că el poate mult mai mult. Este capricios, dar asta pentru că e înzestrat cu foarte mult har”, a declarat Mihai Rotaru pentru Digi Sport.

Recomandări
  • Alexandru Mitriţă şi Silviu Lung Jr au fost prezentaţi oficial la Al Raed
  • Românii vor fi antrenaţi de Marius Şumudică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și