Închide meniul

Alex Mitriţă, discurs sincer: „Reveneam la Universitatea Craiova, dar îmi doream să lucrez cu Mister Şumudică!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2022, 17:00

Alex Mitriţă, discurs sincer: „Reveneam la Universitatea Craiova, dar îmi doream să lucrez cu Mister Şumudică!

Alexandru Mitriță, primul gol la PAOK

Twitter PAOK Salonic

  • Alex Mitriţă, discurs sincer
  • De ce a refuzat, de fapt, Universitatea Craiova

Alex Mitriţă a avut un discurs sincer la aeroport. Internaţionalul român a vorbit despre motivul pentru care a refuzat Universitatea Craiova. Fotbalistul de 27 de ani a fost la un pas de revenirea în Bănie, însă „Şumi” i-a făcut o ofertă de nerefuzat la Al Raed.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eram în vacanță cu familia, am vorbit cu Mister, m-a sunat și vă dați seama că îmi doream de mult timp să lucrez cu el.

Alex Mitriţă, discurs sincer: a refuzat Universitatea Craiova pentru a lucra cu Marius Şumudică

Este un nou capitol în viața mea. Nu voi fi singur la echipă, știu că am fost și în Arabia dată trecută și nu mi-a fost ușor. Nu am avut pe nimeni, dar acum este și Silviu cu mine, o să fie mult mai bine.

Reclamă

Reveneam la Craiova din alte puncte, pentru că era o perioadă scurtă, trebuia să revin. După aceea trebuia să mă întorc în America, unde eram în plin campionat și era foarte greu să mă întorc. Dar nu depinde numai de Craiova, știți foarte bine că mă duceam cu sufletul. Sunt multe la mijloc, aparțîn încă de New York și nu am fost singurul care a luat decizia.

Va dați seama că nu am libertatea de a mă mișcă, dar mai am doi ani cu ei și sper ca până la urmă o să iasă bine, a declarat Alexandru Mitriţă.

Reclamă

Alex Mitriţă exclude că s-a retras de la echipa naţională

Alex Mitriţă a declarat că nu s-a retras de la echipa naţională, în ciuda zvonurilor din ultima perioadă. Mijlocaşul a fost convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile din grupa de Liga Naţiunilor, din iunie.

Alex Mitriţă este jucătorul lui New York City, însă în ultimul sezon a evoluat sub comanda lui Răzvan Lucescu, la PAOK Salonic. Mijlocaşul este tot mai aproape de echipa lui Marius Şumudică, Al Raed.

„N-am zis niciodată că mă retrag de la echipa naţională. Profit de ocazie şi anunţ că voi veni la reprezentativa României oricând voi fi chemat”, a declarat Alex Mitriţă.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică a „deturnat” transferul lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova

Marius Şumudică a „deturnat” transferul lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru, patronul alb-albaştrilor, regretă faptul că „piticul atomic” nu a mai ajuns în Bănie pentru a se lupta la titlu cu FCSB şi CFR Cluj.

„Miercuri, Mitriță era al nostru. Discutasem cu New York pentru un împrumut cu titlu gratuit. Azi trebuia să fie la antrenamente, voiam să fie o surpriză. S-a și antrenat la baza noastră. Era surpriza noastră pentru suporteri.

Din păcate pentru noi și din fericire pentru el, a venit oferta de la echipa lui Șumudică. E normal ca la un salariu de un milion de euro să aleagă asta. Sunt sigur că în viitorul apropiat va juca la Craiova. Îmi pare rău că l-am ratat.

Este foarte talentat, are multe de oferit. Chiar am anumite pariuri cu el pentru perioada următoare. Sunt sigur că le va câștiga. Toți știm că el poate mult mai mult. Este capricios, dar asta pentru că e înzestrat cu foarte mult har”, a declarat Mihai Rotaru pentru Digi Sport.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: "L-am avut în curte, este incredibil!"
Liga 1 • 13 apr., 8:42
Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: „L-am avut în curte, este incredibil!”
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii