Închide meniul

Simona Halep l-a dat de gol pe Ilie Năstase. "Îl aşteptau câte 50-60 de domnişoare". Dezvăluirile campioanei de la Wimbledon

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2020, 11:50

Simona Halep l-a dat de gol pe Ilie Năstase. "Îl aşteptau câte 50-60 de domnişoare". Dezvăluirile campioanei de la Wimbledon

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ilie Năstase, replică dură pentru Simona Halep

Cea mai importantă ascensiune a obţinut-o anul trecut, când a câştigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon. A ajuns să aibă nu mai puţin de 1.6 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, favorita fanilor pe reţelele de socializare

"După Wimbledon, celebritatea a depăşit orice nivel. Adică sunt recunoscută oriunde mă duc, chiar şi pe stradă, într-un magazin mic. Sunt recunoscută şi oarecum îmi şi place. Nu aş fi sinceră să spun că nu îmi place, dar e obositoare. Uneori ai vrea să te duci cu cineva drag ţie şi să fii relaxat", a dezvăluit Simona Halep într-un interviu acordat lui Andi Moisescu.

Halep a glumit când a fost întrebată despre succesul pe care îl avea Ilie Năstase în perioada în care era jucător. Primul lider din istoria ATP era aşteptat de un număr uriaş de femei la finalul meciurilor.

"Ilie… a fost mult mai mult decât ce se întâmplă cu mine. Din ce îmi povesteşte, se strângeau câte 50-60 de domnişoare şi îl aşteptau la ieşirea din teren. Este ceva wow!", a spus Simona.

În vara acestui an, Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a cincea oară. A ajuns la altar cu Ioana Simion, cei doi fiind cununaţi de Ciprian Marica.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și