Închide meniul
VIDEO

Sorin Cârțu a renunțat la antrenorat! Motivele din spatele deciziei! ”Bă, a dat vreo spargere!?” 12.000 de euro a plătit după ce a spart banca la Basel

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 26 aprilie 2022, 13:58

Sorin Cârțu a renunțat la antrenorat! Motivele din spatele deciziei! ”Bă, a dat vreo spargere!?” 12.000 de euro a plătit după ce a spart banca la Basel

Sorin Cârţu nici nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi

Sorin Cârțu, în timpul unei conferințe de presă/ Profimediaimages

Sorin Cârțu a renunțat la antrenorat. Invitat la AS.ro LIVE, președintele celor de la Universitatea Craiova nu vrea să mai audă de banca tehnică. Cunoscut ca un tehnician extrem de agitat, în timpul meciurilor, Cârțu și-a adus aminte de episodul Basel. 12.000 de euro l-a costat banca spartă în Elveția, pe când o antrena pe CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, președinte la Universitatea Craiova, Cârțu a vorbit la AS.ro LIVE și despre lupta la titlu din Liga 1. Acesta este ultimul tehnician care a adus un campionat în Bănie și speră ca Laurențiu Reghecampf să-l detroneze.

Sorin Cârțu a renunțat la antrenorat

De antrenorat, NU. Nu mă mai gândesc, nu mai am nici măcar nostaligie, așa, să mă mai trezesc noaptea, cum ar fi dacă. Nu mai sunt nici băncile, alea, cu plexiglas, să se poată rupe. Și ăsta a fost un motiv pentru care m-am lăsat”, a spus Sorin Cârțu, râzând, la AS.ro LIVE.

12.000 de euro a plătit Cârțu pentru banca spartă la Basel

În timpul meciului dintre Basel și CFR Cluj, din Champions League, Sorin Cârțu a dat cu piciorul în plexiglasul de la banca de rezerve pe care l-a spart. 2.000 de euro le-a plătit tehnicianul român elvețienilor, iar alte 10.000 de euro celor de la UEFA.

Reclamă

Cârțu susține că acel episod i-a închis și ușile în străinătate. Acesta a povestit, cu umor, cum era privit de echipele de afară care-l doreau.

Mi-am închis ușile în străinătate. Când se interesa cineva de mine, dădea o căutare pe Google, îl găsește pe fraier: ”Cârțu broke the bank” :)). Ăla nu știa care bancă: ”Bă, a dat vreo spargere!?”. Era o bancă jigărită.

Am plătit-o. 2.000 de euro banca și 10.000 de euro la UEFA. I-am făcut cu bancă nouă. 12.000 de euro un plexiglas”, a mai povestit Sorin Cârțu, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și