Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Sorin Cârţu, savuros: „Ori terminăm sezonul pe locul 1, ori pe 3!” „Sorinaccio” vrea să fie detronat de Laurenţiu Reghecampf: „E spectaculos!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 aprilie 2022, 11:00

Sorin Cârţu, savuros: „Ori terminăm sezonul pe locul 1, ori pe 3! „Sorinaccio vrea să fie detronat de Laurenţiu Reghecampf: „E spectaculos!

Sorin Cârţu este preşedintele Universităţii Craiova, în timp ce Laurenţiu Reghecampf este antrenorul oltenilor

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârţu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE. Preşedintele Universităţii Craiova a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1 cu FCSB şi CFR Cluj. Oltenii au învins-o pe FC Argeş, scor 4-0, şi sunt la 6 puncte în spatele campioanei şi la 4 distanţă de gruparea roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu este ultimul antrenor care a adus titlul în Bănie. Se întâmpla în sezonul 1990-1991, când oltenii au reuşit eventul. Acum, „Sorinaccio” este preşedinte la Universitatea Craiova şi vrea să fie detronat de Laurenţiu Reghecampf.

Sorin Cârţu a vorbit despre lupta la titlu dintre Universitatea Craiova, FCSB şi CFR Cluj

„A fost o zi super. Ne-am deplasat şi am avut o victorie confortabilă. Jocul a fost frumos, spectaculos. Am oferit spectacol celor care au stat acasă şi s-au uitat la televizor. Cred că suntem echipa cu cele mai multe goluri din campionat. E o tactică spectaculoasă propusă de Reghe şi executată de băieţi. Să sperăm că mergem în continuare pe această linie şi să oferim bucurie oamenilor care ne iubesc şi aşteaptă maxim. De aia de spunem aşa, că suntem în asociere cu Craiova Maxima.

Nu ne gândim foarte mult la titlu. La cum decurg lucrurile, ori luăm titlul, ori terminăm pe locul al treilea. Pe FCSB nu o văd să se încurce. Riscul este când ajung la noi. Au cu FC Argeş şi Voluntari. Ori sărim direct pe locul 1, ori tot acolo suntem. Suntem preocupaţi de finala Cupei. Vrem să remontăm handicapul cu Sepsi.

În 90-91 am luat campionatul. Eu le-am dorit la toţi care au venit să îl ia. Şi Mangia, şi Papură, şi Bergodi şi Reghe. Îmi doresc să fie unul care să mă detroneze, dacă eram pe un tron. Îi aştept, mai ales acum să sunt în funcţia de preşedinte”, a declarat Sorin Cârţu, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Promisiunea făcută de Laurențiu Reghecampf, după FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4

Oltenii au demolat-o pe FC Argeş, scor 4-0, și continuă să viseze la titlul de campioană. La finalul meciului din Trivale, Laurențiu Reghecampf a anunțat că va da totul alături de jucătorii săi în acest final de sezon.

„Cine mă cunoaște, știe că voi merge «all in». Mă interesează fiecare partidă. Obiectivul nostru este câștigarea Cupei, dar cred că am jucători extrem de maturi, foarte bine pregătiți, care trebuie să se obișnuiască cu acest ritm. Dacă ne dorim să facem performanță la Universitatea Craiova, asta este mentalitatea în care ei trebuie să crească.

În viitorul apropiat trebuie să ajungem în cupele europene și vom avea aceeași situație, deci nu este nimic nou. Sunt obișnuit cu acest lucru, sper ca și jucătorii să se obișnuiască, să le placă acest ritm. La urma urmei, dacă vrem să câștigăm Cupa României și să ne calificăm într-o cupă europeană, vom avea același lucru de făcut sezonul viitor, vom juca în fiecare săptămână.”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și