Închide meniul

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2024, 14:09 / Actualizat: 27 septembrie 2024, 15:31

Reclamă
Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere

Ştefan Radu/ Profimedia

Ştefan Radu a oferit un interviu rar, la un an de la retragere. Fostul internaţional român a oferit declaraţii în presa din Italia, fiind prezent la duelul dintre Dinamo Kiev şi Lazio, din grupa de Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu a agăţat ghetele în cui la finalul sezonului trecut, la vârsta de 36 de ani. Ultimul meci pe Olimpico bifat de fostul fundaş a fost împotriva lui Cremonese.

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere

Ştefan Radu a oferit puţine declaraţii, după retragerea din fotbal. Acesta a oferit însă un scurt interviu în presa din Italia recent, după meciul lui Lazio cu Dinamo Kiev.

Fostul internaţional a fost prezent în galeria italienilor, la Hamburg, acolo unde s-a disputat partida cu Dinamo Kiev. Lazio s-a impus fără emoţii, cu un categoric 3-0.

Ştefan Radu a declarat că a devenit parte din galeria lui Lazio, după retragere. Acesta a transmis că se bucură din plin de experienţa ca suporter.

Reclamă
Reclamă

„Trăiesc niște experiențe minunate, să plec în deplasare ca fan este unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmpla în ulimii ani. Impresionant! La sfârșitul carierei am spus că va mai fi un fan, ăsta sunt eu. Sunt mereu pe Olimpico și în deplasare. Nu m-am născut ca fan Lazio, dar am devenit unul.

Vreau să le spun suporterilor lui Lazio că îi salut, îi îmbrățișez pe toți, sper să-i văd la stadion urmărind echipa atât acasă, cât și în deplasare. Întotdeauna Forza Lazio!”, a declarat Ştefan Radu, conform lalaziosiamonoi.it.

Italienii, mesaj special în ziua în care s-au împlinit 16 ani de la transferul lui Ştefan Radu la Lazio

Radu s-a retras din activitate la finalul sezonului trecut, după ce a petrecut 15 sezoane în tricoul formației din Serie A. În tot acest timp a adunat 427 de partide pentru Lazio și a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului.

Reclamă

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, oficialii lui Lazio au amintit faptul că astăzi s-au împlinit 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu. Acesta era cumpărat de la Dinamo, în anul 2008, în schimbul sumei de 4,75 de milioane de euro.

Alături de o serie de fotografii cu fostul internațional român, reprezentanții clubului din capitala Italiei au notat: ”28.01.2008. Ștefan Radu devinea jucător biancocelest. Primul pas în istorie”.

Chiar dacă a intrat în istoria clubului, Lazio nu a retras tricoul cu numărul 26, pe care l-a purtat Ștefan Radu. Fostul fundaș român a ales să i-l cedeze lui Toma Basic.

Mijlocașul croat a dezvăluit faptul că a purtat o discuție cu Ștefan Radu, pentru a-i cere permsiunea de a purta tricoul în care românul a făcut istorie.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și