Închide meniul

16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Italienii, mesaj pentru românul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 13:58

16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Italienii, mesaj pentru românul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului

Au trecut 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio

Ștefan Radu / Profimedia

Au trecut 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Cu această ocazie, oficialii clubului din Roma au postat un mesaj pentru fostul internațional român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu s-a retras din activitate la finalul sezonului trecut, după ce a petrecut 15 sezoane în tricoul formației din Serie A. În tot acest timp a adunat 427 de partide pentru Lazio și a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului.

16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Mesajul oficialilor

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, oficialii lui Lazio au amintit faptul că astăzi s-au împlinit 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu. Acesta era cumpărat de la Dinamo, în anul 2008, în schimbul sumei de 4,75 de milioane de euro.

Alături de o serie de fotografii cu fostul internațional român, reprezentanții clubului din capitala Italiei au notat: ”28.01.2008. Ștefan Radu devinea jucător biancocelest. Primul pas în istorie”.

Reclamă

Chiar dacă a intrat în istoria clubului, Lazio nu a retras tricoul cu numărul 26, pe care l-a purtat Ștefan Radu. Fostul fundaș român a ales să i-l cedeze lui Toma Basic.

Mijlocașul croat a dezvăluit faptul că a purtat o discuție cu Ștefan Radu, pentru a-i cere permsiunea de a purta tricoul în care românul a făcut istorie.

„Am înțeles că nu mai pot purta numărul 88 (n.r. din cauza conotațiilor naziste) și l-am întrebat pe Radu dacă pot purta eu 26. A acceptat și mi-a urat mult noroc cu el pe spate. Știu că e un număr cu greutate, chiar și Radu mi-a spus asta, a spus Basic, în presa din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Ştefan Radu, mesaj plin de emoţie după ultimul meci disputat pe Olimpico pentru Lazio

Ştefan Radu nu şi-a putut stăpâni lacrimile, atunci când le-a transmis un ultim mesaj fanilor lui Lazio, pe Olimpico. Fundaşul român le-a mulţumit acestora pentru ultimii 15 ani, şi de asemenea a dezvăluit că va rămâne pe veci un fan al echipei biancoceleste.

„Am atât de multe emoții. Pe teren e mult mai ușor decât în postura asta. Din păcate, am ajuns la final, dar mi-am îndeplinit visul. Am petrecut mai mult de 15 ani alături de voi, când am intrat pe teren am avut același spirit ca voi, sufletul unui fan al lui Lazio.

Cu acest tricou mi-am trăit viața de fotbalist, în acest stadion am experimentat momente unice, zile dificile și momente speciale.

Lazio este o familie, acest stadion este casa mea. Vă mulțumesc pentru că nu m-am simțit niciodată singur. Sunt sigur că atașamentul meu față de culorile biancoceleste nu se va sfârșit niciodată, îmi va oferi puterea să-mi continui viața cu aceeași determinare pe care am avut-o pe teren”, este o parte din mesajul lui Radu, care poate fi văzut AICI.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și