Închide meniul

Ştim primele trei meciuri care se vor juca la Bucureşti, la Campionatul European de fotbal! Vom vedea Macedonia de Nord, Austria şi Ucraina

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2020, 18:22

Ştim primele trei meciuri care se vor juca la Bucureşti, la Campionatul European de fotbal! Vom vedea Macedonia de Nord, Austria şi Ucraina

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Arena Naţională va găzdui meciuri la Campionatul European

Macedonia va juca în grupa C, acolo unde le va întâlni pe Olanda, Austria şi Ucraina. Macedonia de Nord va juca două meciuri pe Arena Naţională: cu Austria şi Ucraina. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Macedonia s-a calificat la Campionatul European de fotbal după ce a învins pe Georgia, scor 1-0, în finala play-off-ului din Liga Naţională. 

Programul meciurilor de la Euro 2020 ce vor avea loc la Bucureşti

  • 14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00, pe Arena Națională
  • 18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00, pe Arena Națională
  • 22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00, pe Arena Națională
  • 29 iunie, un meci din optimile de finală, de la ora 21:00, pe Arena Națională

România ar putea pierde organizarea meciurilor de la EURO 2020

Cei de la UEFA sunt convinşi că le va fi imposibil să asigure organizarea turneului final în condiţiile actuale. Trebuie ţinut cont de faptul că fiecare ţară europeană a luat măsuri diferite, iar în multe dintre acestea sunt restricţii dure. Mai trebuie specificat că e vorba de 24 de echipe care se vor lupta pentru trofeu timp de o lună, între 11 iunie şi 11 iulie 2021.

Prin urmare, conducătorii fotbalului continental ar putea decide ca toate meciurile să se dispute într-un singur loc. Cele mai mari şanse le are chiar Rusia, ţara care a organizat Campionatul Mondial din 2018. Jurnaliştii francezi anuţă că acolo sunt cele mai bune condiţii, chiar dacă sunt 1.6 milioane de cazuri de Covid-19 şi 29.000 de decese.

România ar primi o lovitură importantă în cazul în care se va lua această decizie. Nu va mai găzdui cele 4 meciuri care i-au fost repartizate, iar pierderile pe plan financiar ar fi uriaşe. Până să apară pandemia, autorităţile estimau încasări de 100 de milioane de euro!

Reclamă

Bucureşti, Copenhaga, Amsterdam, Bilbao, Dublin, Budapesta, Glasgow, Baku, Roma, Sankt Petersburg, Londra şi Munchen sunt cele 12 oraşe în care ar trebui să se dispute meciurile de la EURO 2020.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și