Închide meniul

”Sunt onorat!” Gică Hagi, prima reacție după ce a fost inclus în topul celor mai valoroși jucători din istoria lui Real Madrid

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2022, 18:57

”Sunt onorat!” Gică Hagi, prima reacție după ce a fost inclus în topul celor mai valoroși jucători din istoria lui Real Madrid

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi, prima reacție după ce a fost inclus în topul celor mai valoroși jucători din istoria lui Real Madrid

Gică Hagi a îmbrăcat tricoul ”galacticilor” în perioada 1990-1992. În cei doi 2 ani petrecuți la Real Madrid, ”Regele” a bifat 64 de apariții și a marcat 18 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a evoluat doar două sezoane, legendarul fotbalist român a impresionat și a fost inclus pe lista celor mai valoroși 120 de jucători care au îmbrăcat vreodată tricoul ”los blancos”.

”Gică Hagi (1990-1992). Un mijlocaș stângaci cu o lovitură rafinată a balonului. Întotdeauna a spus că regretă plecarea de la Real Madrid atât de repede”, au scris spaniolii de la Marca.

La scurt timp, ”Regele” a reacționat și le-a mulțumit ibericilor pentru că l-au inclus în compania selectă a grupării de pe Santiago Bernabeu.

„Sunt onorat, mândru să fac parte din istoria unui club atât de mare precum Real Madrid”, a spus Gică Hagi.

Reclamă

Gică Hagi ameninţă FCSB şi spune că vrea locul 2 în play-off

Gică Hagi a anunţat că se gândeşte să termine cu Farul pe locul al doilea, după ce a obţinut matematic calificarea în playoff. Victoriile cu FCSB şi FC Botoşani i-au dat aripi „Regelui”, care vrea să îşi ducă echipa în cupele europene.

În acest moment, FCSB, ocupanta locului 2, ar intra în playoff cu un avans de 6 puncte în faţa celor de la Farul. Hagi e convins că echipa sa poate să recupereze şi să obţină locul al doilea în Liga 1, cel care asigură calificarea în tururile preliminare ale Conference League.

Noi în vară, toţi, cu staff-ul cu echipa am început o muncă. Eram la început cu toţii şi în 7 luni părerea noastră e că am revenit la origini. Suntem pe primul loc atât ofensiv, cât şi defensiv, echipa arată bine, îşi respectă principiile. Deja jucatorii înţeleg lucrurile. Suntem mulţumiţi şi fericiţi.

Reclamă 4 / 0/3

Performanţele pe care le-am făcut în acest an printr-o muncă foarte bine făcută, muncită, făcută foarte bine de jucători care s-au dedicat meseriei. Sunt lucruri bune pe care le-am făcut, care ne dau încredere! (n.r. despre obiectivul din actualul sezon) Locul 2. Astăzi am avut şedinta cu ei, acum am terminat-o. E un obiectiv mare, dar nu imposibil.

Trebuie să ne punem obiective mari întotdeauna. trebuie să fii motivat, provocat şi ne dorim lucrul ăsta. E datoria mea, meseria mea să îi motiveze şi să le dau obiective. Noi ştim clar ce obiective avem şi atunci mergem pe ele„, a declarat Gică Hagi la telekomsport.ro.

Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și