Închide meniul
Video

Alex Chipciu a rupt tăcerea după plecarea de la CFR Cluj: ”O perioadă neagră! Marius Șumudică mi-a zis să nu mă întorc!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iunie 2022, 10:55 / Actualizat: 27 iunie 2022, 23:42

Alex Chipciu, în timpul unui interviu

Alex Chipciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Alex Chipciu a rupt tăcerea după plecarea de la CFR Cluj. Fotbalistul de 33 de ani reprezintă cel de-al 7-lea transfer realizat de nou-promovata ”U Cluj”, rivala campioanei României, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 33 de ani își pierduse răbdarea cu campionii, cei care îi promiseseră că va fi titular la echipa lui Dan Petrescu. Când a venit la CFR Cluj, el a renunţat la un salariu de 450.000 de euro la Anderlecht.

Alex Chipciu a rupt tăcerea după plecarea de la CFR Cluj

Alex Chipciu a jucat la CFR Cluj în 76 de meciuri. Fotbalistul cotat la 650.000 de euro a reușit 6 goluri, 5 pase decisive și a cucerit trei titluri de campion al României.

”A fost o perioadă neagră. Cu Edi Iordănescu a fost foarte bine, am jucat, am marcat. Și cu Marius Șumudică. Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, a câștigat patru campionate. Nu vreau să intru în polemici.

Marius Șumudică mi-a zis să nu mă întorc în România la rivală, dar nu am ascultat. Când eram eu la Steaua (n.r. FCSB), rivalitatea cu CFR Cluj nu era așa mare”, a declarat Alex Chipciu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

EXCLUSIV | Erik Lincar: „Alex Chipciu poate să fie unul dintre lideri la ”U” Cluj!”

Erik Lincar crede că Alex Chipciu poate reveni la echipa națională, odată cu transferul la U Cluj. Tehnicianul nou-promovatei consideră că totul depinde de evoluțiile fotbalistului la noua sa echipă.  

Alex Chipciu s-a transferat de la CFR Cluj la U Cluj, după ce s-a certat cu campioana României. Lincar are încredere că jucătorul de 33 de ani poate deveni un lider în rândul „șepcilor roșii”.  

„În primul rând, trebuia să fie o înțelegere între el și CFR Cluj pe anumite restanțe financiare. El și-a dorit să rămână în Cluj. Eu l-am dorit în echipa mea. Am avut o discuție cu el, cred foarte mult în acest transfer.  

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că a fost prea fericit în ultimii doi ani, nu prea a jucat, deși a fost decisiv pentru echipa lui. Sper să reușească să aibă evoluții foarte bune pentru noi, să dea goluri și assist-uri.

Pot să existe unele situații, e importante o comunicare cu antrenorul. Când un jucător are randament e normal să-i dai șansa să joace titular. Sper să dea randament bun la echipa noastră. S-ar putea să fie într-o formă bună. Are experiență, poate să fie unul dintre lideri. Noi mai avem jucători importanți. În general, îi consider pe toți lideri, îmi place să am o echipă în care să fim ca frații.  

Asta depinde de el (n.r. – revenirea la echipa națională), de evoluțiile lui, de randamentul pe care îl va da la echipa noastră. Apoi depinde de selecționer dacă intră în planurile tactice și dacă mizează pe el”, a spus Erik Lincar, în exclusivitate pentru Antena Sport.  

46 de selecții are Alex Chipciu la echipa națională. Ultimul meci sub tricolor l-a disputat în 2019, într-o victorie cu 1-0 în fața Maltei, în preliminariiile pentru Euro 2020. 6 goluri are Chipciu pentru echipa națională.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și