Închide meniul

Alexandru Bourceanu nu poate concepe lipsa derby-ului FCSB – Dinamo: „Pierderea lui Dinamo este extrem de mare”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2022, 12:51

Alexandru Bourceanu nu poate concepe lipsa derby-ului FCSB – Dinamo: „Pierderea lui Dinamo este extrem de mare

Alexandru Bourceanu nu poate concepe lipsa derby-ului FCSB - Dinamo

Alexandru Bourceanu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Alexandru Bourceanu nu poate concepe lipsa derby-ului FCSB – Dinamo. Fostul căpitan al roş-albaştrilor speră ca alb-roşiii să revină cât mai repede în Superliga. Până atunci, U Cluj şi Petrolul au rolul să îi înlocuiască pe câini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului. A fost eliminată la baraj după o dublă cu Universitatea Cluj, 0-2 şi 1-1. Acum, haosul a pus stăpânire pe clubul din Ştefan cel Mare.

Alexandru Bourceanu nu poate concepe lipsa derby-ului FCSB – Dinamo

„Dinamo a avut suporteri la stadion destul de rar, pentru că problemele de la club au adus echipa într-o zonă în care suporterii nu mai voiau să vină la stadion. Pierderea celor de la Dinamo este una extrem de mare pentru prima ligă, la nivel de nume, de tradiţie, de emoţie.

Revenirile celor de la U Cluj şi Petrolul, combinate, pot suplini lipsa pentru o oarecare perioadă a celor de la Dinamo. Nu mă gândeam niciodată că nu va mai fi derby-ul Steaua – Dinamo. Sigur, am jucat acum 10 ani în astfel de meciuri, pentru noi era cel mai important meci, indiferent de poziţionarea în clasament a celor două echipe”, a spus Bourceanu.

Dinamoviştii nu mai au nici maşină de spălat

Dinamoviştii nu mai au nici maşină de spălat. Haosul continuă la baza din Săftica. După ce săptămâna trecută, Cornel Ţălnar a fost acuzat că a mâncat aripioarele de pui gătite de femeia de serviciu, un nou episod scandalos a ieşit la iveală.

Reclamă

„Ori își iau ei acasă echipamentul să-l spele, ori vine mașina, duce echipamentul la spălătorie”, au povestit dinamoviștii, conform gsp.ro.

Unul dintre jucători a spus, sub protecţia anonimatului, că fostul antrenor al dinamoviştilor, Cornel Ţălnar, ar fi mâncat peste 30 de aripioare de pui.

„Stă toată ziua cu noi pe la Săftica și se așază pe un scaun la umbră. Nu zice nimic. Doar se uită. Din când în când mai aruncă vorbele lui haideți, băi spionilorrrr! Asta nu ne deranjează. Problema a fost când ne-a mâncat ce carne aveam primită de la club.

Reclamă 4 / 0/3

Și aia e venită cu porția! Aveam și noi vreo 50 de aripioare. Ne-a chemat la masă Țălnar în timp ce mânca din ele. Până am ajuns noi aproape că era golită farfuria. Ce să mai mâncăm”, a spus un jucător.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și