Închide meniul

Dinamoviştii nu mai au nici maşină de spălat! Scene halucinante în baza de la Săftica

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iulie 2022, 18:55

Dinamoviştii nu mai au nici maşină de spălat! Scene halucinante în baza de la Săftica

Vali Lazăr a fost dorit de FCSB, pe vreame când evolua pentru Dinamo

Vali Lazăr, într-un meci pentru Dinamo / Profimedia

Dinamoviştii nu mai au nici maşină de spălat. Haosul continuă la baza din Săftica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce săptămâna trecută, Cornel Ţălnar a fost acuzat că a mâncat aripioarele de pui gătite de femeia de serviciu, un nou episod scandalos a ieşit la iveală.

Dinamoviştii nu mai au nici maşină de spălat. Un nou episod scandalos

Un nou episod scandalos la baza de la Săftica. Dinamoviştii nu mai au acces nici la maşina de spălat şi sunt nevoiţi să îşi spele echipamentul acasă.

Ori își iau ei acasă echipamentul să-l spele, ori vine mașina, duce echipamentul la spălătorie”, au povestit dinamoviștii, conform gsp.ro.

Cornel Ţălnar a mâncat peste 30 de aripioare de pui la Săftica, din cele 50 gătite de femeia de serviciu pentru jucători

Unul dintre jucători a spus, sub protecţia anonimatului, că fostul antrenor al dinamoviştilor, Cornel Ţălnar, ar fi mâncat peste 30 de aripioare de pui.

Reclamă

Stă toată ziua cu noi pe la Săftica și se așază pe un scaun la umbră. Nu zice nimic. Doar se uită. Din când în când mai aruncă vorbele lui haideți, băi spionilorrrr! Asta nu ne deranjează. Problema a fost când ne-a mâncat ce carne aveam primită de la club.

Și aia e venită cu porția! Aveam și noi vreo 50 de aripioare. Ne-a chemat la masă Țălnar în timp ce mânca din ele. Până am ajuns noi aproape că era golită farfuria. Ce să mai mâncăm”, a mai spus un jucător.

Reacţia lui Cornel Ţălnar, după acuzaţiile că a mâncat peste 30 de aripioare

Cornel Ţălnar a negat faptul că ar fi mâncat peste 30 de aripioare, însă a confirmat că a gustat din mancarea preparată de femeia de serviciu.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt convins că ziaristul nu a inventat de la el acest subiect. Dar vă rog să mă credeți că nu am mâncat totuși 30 de aripioare. Dăcă știam că cei de față vor da la presă subiectul ăsta, vă jur că nici nu mă mai opream să mănânc cu ei. Am gustat doar o aripioară, maximum două, așa din picioare. Eu mă pregăteam de plecare, iar la masă m-a chemat Iulică Mihăescu. M-am și mirat când am văzut că sunt aripioare gătite, că noi acolo nici nu mai avem bucătar.

Nu am știut că le luaseră copiii ăia sau cine le-a luat. Am aflat apoi că le gătise femeia de serviciu. Însă doar niște oameni bolnavi pot să inventeze și să dezinformeze ziaristul că am mâncat 30. Păi, plesnesc naiba, cum să mănânc atâtea? E o lecție pentru mine, iar de aici se vad niste caractere”, a spus Cornel Ţălnar pentru sursa mai sus citată.

Cornel Dinu a dat de pământ cu Cornel Ţălnar

„Nu știu ce caută derbedeul ăla acolo, escrocul ăla (n.r. Cornel Țălnar). Este un escroc de profesie, care ne-a păcălit pe toți, pe Borcea, pe mine, pe Badea mai puțin că Badea era mai abil, nu prea îl primea. Țălnar a fost unul dintre cei mai ajutați de mine, pentru că el a venit 1977 la Dinamo de la Alba Iulia și eu niciodată nu m-am gândit la răul din oameni. Am luat doar partea bună. Nu mi-am închipuit că oamenii au mai multe fețe și mai multe posibilități de a spune un lucru în față și prin spate să îți bage chiar și cuțitul”, a spus Cornel Dinu pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Dinamoviştii nu mai au nici maşină de spălat
  • Haosul continuă la baza din Săftica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și