Închide meniul
EXCLUSIV

Cum a ratat Gigi Becali șansa să-l transfere pe „killer-ul” FCSB-ului, Marko Dugandzic. Dezvăluirea făcută după derby-ul cu Rapid

Cosmin Cioboată Publicat: 25 iulie 2022, 17:12

Cum a ratat Gigi Becali șansa să-l transfere pe „killer-ul FCSB-ului, Marko Dugandzic. Dezvăluirea făcută după derby-ul cu Rapid

Marko Dugandzic

Marko Dugandzic, după un gol marcat pentru Rapid / Facebook FC Rapid 1923

  • Gigi Becali a ratat șansa să-l transfere pe „killer-ul” FCSB-ului, Marko Dugandzic
  • Dezvăluirea făcută de Valeriu Iftime

Gigi Becali a ratat șansa să-l transfere pe Marko Dugandzic, „killer-ul” FCSB-ului din derby-ul cu Rapid. Giuleștenii s-au impus în fața vicecampioanei, scor 2-0, după o prestație de vis a atacantului croat, sosit în urmă cu câteva zile de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dugandzic a debutat cum nu se putea mai bine în tricoul Rapidului. Vârful de 28 de ani a reușit un gol și un assist în victoria formației lui Adrian Mutu împotriva marii rivale.

Gigi Becali a ratat șansa să-l transfere pe „killer-ul” FCSB-ului, Marko Dugandzic

După partida de aseară, din etapa a 2-a din Superliga, Valeriu Iftime a dezvăluit că Marko Dugandzic ar fi putut ajunge la FCSB. Patronul lui FC Botoșani a făcut publică discuția purtată cu Gigi Becali în 2020, înainte ca atacantul croat să se despartă de formația moldoveană și să plece în Rusia, la Soci.

Reclamă

Finanțatorul vicecampioanei n-a fost însă impresionat de propunerea lui Iftime, iar doi ani mai târziu a fost învins în Giulești chiar de atacantul din Croația:

„Când a plecat de la noi, i-am spus (n.r. – lui Gigi Becali despre Marko Dugandzic). Era în pandemie și nu a vrut să-l ia”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Valeriu Iftime l-a lăudat pe fostul său jucător după derby-ul din Giulești. Omul de afaceri spune că, fără Dugandzic, Rapid ar fi avut viață grea cu FCSB:

„Aseară i-a bătut doar Dugandzic. Rapidul nu a avut nicio ocazie, în afară de astea unde a fost implicat Dugandzic. El a contribuit la unul 100%, iar la celălalt jumătate, a fost coautor. Fără el era complicat”, a mai declarat Iftime.

În minutul 19, Dugandzic a marcat cu o lovitură perfectă de cap, după o centrare a lui Alex Ioniţă. Târnovanu nu a avut nicio şansă, mingea câzând chiar în plasa laterală a porţii oaspeţilor. Apoi, în minutul 40, atacantul Rapidului i-a pus mingea pe șut lui Cristi Săpunaru, iar căpitanul giuleștenilor a trimis în plasă din interiorul careului.

Reclamă 4 / 0/3

Becali regretă că nu l-a adus pe Marko Dugandzic la FCSB

Gigi Becali regretă acum că nu l-a transferat pe Marko Dugandzic când a avut ocazia în urmă cu doi ani. În schimb, patronul FCSB l-a adus pe Ivan Mamut, care nu a impresionat în tricoul „roș-albastru”:

„Ştiu, ne trebuie un atacant, eu am spus de mult. Am avut încredere în Mamut, dar când am văzut că nu poate face o preluare pe care şi eu pot să o fac. L-am luat pe Mamut ca să pot să scap de Vînă (n.r. Ionuţ), să îi dau ţeapă lui Rotaru. Dugandzic se bate acolo. Nu pot lua un atacant când nu ştiu dacă sunt în retragere. Depinde de calificarea în grupele Conference League.

Să îi dau eu banii mei lui Coman, 20.000 de euro pe lună, să dea pasă la portar. Dai călcâie, lasă călcâiele, asta e neputinţa. Ăsta e adevărul, atunci asta e. Dacă e ăsta adevărul, eu mă retrag. Nu las pe nimeni să comande pe banii mei. Dacă asta e atmosfera, plec să vină alţii. Şi pierd şi eu ca Borcea. Cum să comande cineva pe banii mei?”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Marko Dugandzic, în culmea fericirii după ce i-a făcut K.O. pe rivalii de la FCSB

Marko Dugandzic a fost în culmea fericirii după ce i-a făcut K.O. pe rivalii de la FCSB în derby.

„A fost un start incredibil. Visam la asta, nu ştiam că meciul e atât de important. Am marcat şi am dat dat pasa de gol şi am câştigat meciul.

Înainte să vin, am vorbit cu antrenorul şi mi-a spus că voi juca. Am jucat multe meciuri înainte. Am doar cuvinte bune despre oraş, despre club. Oamenii m-au primit foarte bine şi cred că le-am răspuns pe teren.

Nu putem să îi comparăm cu fanii din Croţia. Nu mă uit în trecut, ăsta e fotbalul. E doar parte a meseriei. Îi doresc numai bine. Viitorul meu e la Rapid. Sunt doar un jucător, alte persoane pot decide. Sincer, nu au început foarte bine. Nu ne-am uitat prea mult la ei, doar la noi. Am vrut doar să câştigăm şi am făcut acest lucru”, a declarat Marko Dugandzic la Digi Sport.

Reclamă

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB! Croatul a avut nevoie de 19 minute pentru a marca primul gol pentru Rapid, la doar două zile de la transferul în Giuleşti. Atacantul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, a parafat o înţelegere valabilă pe două sezoane, care poate fi prelungită cu încă unul.

CFR Cluj a cerut iniţial 400.000 de euro, dar va primi în schimbul lui aproximativ 175.000 de euro. Dugandzic va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, de două ori mai puţin decât încasa la campioana României.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”