Închide meniul

Marko Dugandzic, în culmea fericirii după ce i-a făcut K.O. pe rivali în Rapid – FCSB 2-0: „Visam la asta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2022, 23:49

Marko Dugandzic, în culmea fericirii după ce i-a făcut K.O. pe rivali în Rapid – FCSB 2-0: „Visam la asta!

Jucătorii lui Rapid, după golul marcat contra FCSB/ Antena Sport

Marko Dugandzic a fost în culmea fericirii după ce i-a făcut K.O. pe rivalii de la FCSB în derby. Atacantul croat a deschis scorul în Giuleşti şi i-a pasat decisiv lui Cristi Săpunaru, care a decis confruntarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost un start incredibil. Visam la asta, nu ştiam că meciul e atât de important. Am marcat şi am dat dat pasa de gol şi am câştigat meciul.

Marko Dugandzic, în culmea fericirii după ce i-a făcut K.O. pe rivalii de la FCSB

Înainte să vin, am vorbit cu antrenorul şi mi-a spus că voi juca. Am jucat multe meciuri înainte. Am doar cuvinte bune despre oraş, despre club. Oamenii m-au primit foarte bine şi cred că le-am răspuns pe teren.

Nu putem să îi comparăm cu fanii din Croţia. Nu mă uit în trecut, ăsta e fotbalul. E doar parte a meseriei. Îi doresc numai bine. Viitorul meu e la Rapid. Sunt doar un jucător, alte persoane pot decide. Sincer, nu au început foarte bine. Nu ne-am uitat prea mult la ei, doar la noi. Am vrut doar să câştigăm şi am făcut acest lucru”, a declarat Marko Dugandzic la Digi Sport.

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB! Croatul a avut nevoie de 19 minute pentru a marca primul gol pentru Rapid, la doar două zile de la transferul în Giuleşti.

Reclamă

În minutul 19, Dugandzic a marcat cu o lovitură perfectă de cap, după o centrare a lui Alex Ioniţă. Târnovanu nu a avut nicio şansă, mingea câzând chiar în plasa laterală a porţii oaspeţilor.

Marko Dugandzic a semnat, oficial, cu Rapid. Atacantul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, a parafat o înţelegere valabilă pe două sezoane, care poate fi prelungită cu încă unul.

CFR Cluj a cerut iniţial 400.000 de euro, dar va primi în schimbul lui aproximativ 175.000 de euro. Dugandzic va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, de două ori mai puţin decât încasa la campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbaliştii FCSB, puşi la zid după prestaţia dezastruoasă cu Rapid

Fotbaliştii FCSB au fost puşi la zid după prestaţia dezastruoasă cu Rapid. În prima repriză, roş-albaştrii au avut doar un singur şut pe spaţiul porţii, motiv pentru care Toni Petrea şi Gigi Becali au făcut patru schimbări.

Dinu Gheorghe a analizat prima repriză a derby-ului şi i-a făcut praf pe fotbaliştii FCSB.

„Cineva să-l anunțe (n.r – pe Gigi Becali) că Edjouma n-avea ce să caute la Steaua (n.r – FCSB). FCSB are mari probleme în zona apărătorilor centrali. Mi se pare o pereche hazlie de apărători centrali, în special Bouhenna. El n-a jucat niciun minut la FCSB și îl aduci să joace titular pe Giulești, după ce echipa vine după două eșecuri. Asemenea responsabilitate e greu de dus. El n-are ritm de joc. La primul gol, el a pierdut mingea. Dawa și Târnovanu sunt coautori la acel gol.

La golul doi, a stat mingea în aer 15 secunde și el e depășit, iar Săpunaru era complet liber. Vă spun, hazlie această pereche de fundași centrali. Ovidiu Popescu, modest! Radunovic, la fel, nu l-a ajutat pe Tănase, a pierdut dueluri cu Sefer. Scor corect la pauză, după cum s-a jucat. Modești cei de la FCSB, foarte modești. Ianis Stoica e încă foarte crud, a avut o ocazie fantastică. Dacă ai pretenții că ești de mare viitor, egalează!”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit prosport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și