Închide meniul

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB! Execuţie perfectă a croatului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2022, 22:21

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB! Execuţie perfectă a croatului

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid - FCSB!

Marko Dugandzic a deschis scorul în Rapid - FCSB / Antena Sport

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB! Croatul a avut nevoie de 19 minute pentru a marca primul gol pentru Rapid, la doar două zile de la transferul în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 19, Dugandzic a marcat cu o lovitură perfectă de cap, după o centrare a lui Alex Ioniţă. Târnovanu nu a avut nicio şansă, mingea câzând chiar în plasa laterală a porţii oaspeţilor.

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB

Marko Dugandzic a semnat, oficial, cu Rapid. Atacantul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, a parafat o înţelegere valabilă pe două sezoane, care poate fi prelungită cu încă unul.

CFR Cluj a cerut iniţial 400.000 de euro, dar va primi în schimbul lui aproximativ 175.000 de euro. Dugandzic va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, de două ori mai puţin decât încasa la campioana României.

Marko Dugandzic a semnat cu Rapid

„Rapid are un nou vârf, reușind să îl transfere pe atacantul croat Marko Dugandžić, de la campioana CFR Cluj.

Reclamă

În vârstă de 28 de ani, Dugandžić, jucător ce a jucat în prima etapă 73 de minute, chiar împotriva Rapidului, a semnat un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon„, se anunţă pe site-ul oficial al clubului.

Dugandzic a oferit şi primele declaraţii din postura de jucător al Rapidului. A anunţat ce obiectiv are alături de grupara alb-vişinie.

„Știu că Rapid este cel mai mare club din istoria României. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis să vin pentru a avea mai multe oportunități să joc, să fac lucruri mărețe cu Rapid, să ajungem în play-off. Avem obiective bune pentru următorii 2-3 ani și sper că totul va merge bine”, a declarat atacantul croat pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Şapte transferuri a realizat Rapid în această vară: Paul Iacob (Chindia), Florin Ștefan (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Codruț Sandu (CSA Steaua) și Damien Dussaut (liber).

Recomandări
  • Marko Dugandzic a marcat la debut
  • Croatul a semnat cu Rapid cu două zile în urmă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și