Închide meniul

Dan Petrescu, răspuns dur pentru Mihai Stoica: „Cu mine era campion, fără mine nu mai e”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 mai 2022, 12:08

Dan Petrescu, răspuns dur pentru Mihai Stoica: „Cu mine era campion, fără mine nu mai e

Dan Petrescu a găsit explicaţii pentru chinul din Andorra

Dan Petrescu, în timpul unui meci de fotbal / Hepta

Dan Petrescu a avut un răspuns dur pentru Mihai Stoica, după ce oficialul de la FCSB a avut o serie de atacuri la adresa antrenorului campioanei. Stoica a acuzat CFR că ar fi câştigat titlul cu ajutorul arbitrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E problema lui, eu nu i-am făcut niciodată rău, ci numai bine. A plecat de la FCSB, l-am întrebat dacă vrea să vină la mine, la Urziceni. A venit, am lucrat bine împreună, am câștigat. Eu am plecat, am lăsat echipa pe primul loc și după aceea nu mai știu. El își apără clubul, ăsta e stilul lui, dar nu înțeleg de ce mă atacă pe mine. Eu n-aș vrea să-i răspund.

Dan Petrescu, răspuns dur pentru Mihai Stoica: „Cu mine era campion, fără mine nu mai e”

Foarte bine, să zică ce vrea el! Asta e tot ce contează (n.r. – trofeele). În rest, e cancan. Când era cu mine, era campion. Să-i aduceți aminte! Era campion, fără mine nu mai e campion! CFR are 95 de puncte, FCSB are 84. Ce să mai vorbim, ce rost mai are?! Așa vrei să iei campionatul?

Nu știu. El crede că dacă mă atacă pe mine și mă supără, câștigă ai lui. Dar nu înțeleg cum, 5 ani la rând, tu nu câștigi nimic la echipa aia care atunci când jucam eu acolo, tot lua campionate. Iar acum, nimic. Ar fi un semn de întrebare, poate conducătorii de acolo, cineva greșește, dacă ei nu câștigă niciun titlu și rămân pe loc. Înseamnă că o duc bine pe locul doi. S-o țină tot așa!”, a spus Dan Petrescu, citat de gsp.ro.

Mihai Stoica, atacuri la adresa lui Dan Petrescu

După meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, 2-1, Mihai Stoica a lansat o serie de atacuri la adresa fostului său coleg, Dan Petrescu, după ce campioana ar fi fost avantajată de arbitraj în penultima etapă din play-off. Voluntari a marcat golul de 2-2 cu FCSB, din ofsaid, iar CFR a deschis scorul cu oltenii tot după o fază în care trebuia ridicat fanionul.

Reclamă

„Salutăm Campioana Fuorigioco a României. Să dăm credit atacului zic! Și-a dorit să câștige cu greșeală de “albitraj”, iată că visul a devenit realitate. Doar că nu era suficientă una. Trebuia și noi să fim stopați ptin același procedeu. Și am fost. Altfel, era cam groasă pentru Mister Dan Vasile. Știa că am avut la Cluj 13-1 șuturi pe poartă. La Buzău ar fi fost poligon! La anul, cu VAR, va fi altceva”, a spus Mihai Stoica, pe Facebook.

Bogdan Mara a spus despre directorul sportiv al clubului FCSB că intoxică lumea cu informaţii neadevărate, cum a fost cea potrivit căreia Mihai Popa de la Voluntari a semnat cu CFR Cluj.

„Tot timpul în presă apar o grămadă de lucruri. Domnul MM Stoica cu asta se ocupă, cu intoxicarea presei şi a lumii şi a tuturor. Anul viitor, CFR va arăta schimbat, vor apărea 5-7 jucători noi. Arhitecţii titlurilor acestea sunt Dan petrescu şi patronul clubului”, a spus Mara.

Reclamă 4 / 0/3

Traseul lui CFR Cluj în preliminariile UEFA Champions League

Traseul lui CFR Cluj, noua campioană a României, în preliminariile UEFA Champions League va fi unul facil în primele tururi. Echipa antrenată de Dan Petrescu și-a asigurat matematic titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului 2021-2022 şi va ataca din nou grupele celei mai tari competiţii intercluburi.

Aventura în Europa va începe în primul tur preliminar, unde CFR Cluj va fi cap de serie. Şahtior Soligorsk (Belarus), Sutjeska Niksic (Muntenegru), Hibernians FC (Malta), Tobol Kustanai (Kazahstan), KF Tirana (Albania) sau FC Ballkani (Kosovo) se numără printre posibilii adversari.

De asemenea, ardelenii vor fi cap de serie și în turul secund, unde pot da peste formaţii precum Bodo/Glimt (Norvegia), HJK Helsinki (Finlanda), Shamrock Rovers (Irlanda) sau Slovan Bratislava (Slovacia).

În turul al treilea, echipa lui Dan Petrescu va avea adversari dificili, printre care se numără FC Copenhaga (Danemarca), Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Dinamo Zagreb (Croaţia), Malmo (Suedia), Olympiacos (Grecia) sau Viktoria Plzen (Cehia).

În play-off-ul pentru grupele UEFA Champions League, CFR Cluj poate da peste echipe precum Celtic (Scoţia) sau Şahtior (Ucraina). Ardelenii au ajuns ultima oară în grupele UCL în sezonul 2012-2013, unde i-au avut adversari pe Manchester United, Galatasaray şi Braga.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și