Închide meniul

Erik Lincar surprinde înaintea returului barajului cu Dinamo: „Când se termină balul, mă duc direct în spital!”. Ce a păţit antrenorul lui U Cluj

Publicat: 22 mai 2022, 14:00

Erik Lincar surprinde înaintea returului barajului cu Dinamo: „Când se termină balul, mă duc direct în spital!. Ce a păţit antrenorul lui U Cluj

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB în prima etapă din Superligă

Erik Lincar, pe banca lui U Cluj / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

  • Erik Lincar surprinde înaintea returului barajului cu Dinamo
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Erik Lincar surprinde înaintea returului barajului cu Dinamo. Antrenorul lui U Cluj a avut o reacţie îngrijorătoare la finalul victoriei de pe Cluj Arena, scor 2-0. „Şepcile roşii” au prima şansă şi o pot trimite pe gruparea din Ştefan cel Mare direct în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu spuneţi că Dinamo e slabă„, a ţinut să afirme tehnicianul ardelenilor la conferinţa de presă. Fostul jucător al Stelei, aflat la primul meci din postura de antrenor împotriva marii rivale, a dezvăluit că este epuizat şi că vrea cu orice preţ să se bucure de promovare.

Erik Lincar surprinde înaintea returului barajului cu Dinamo

Lincar i-a anunţat pe fani că are probleme medicale şi că va ajunge în spital după returul cu Dinamo.

Reclamă

Lumea a fost foarte rece cu noi, foarte încrezatoare cu noi, dar noi am mers mai departe. Sunt frustrari mari, e adevarat, la Cluj, că această echipa este în liga a 2-a. Credeti ca eu n-am frustrările mele pentru că nu am reuşit să promovez direct? Le am şi sufăr.

Am nişte pete, de 3 săptămâni pe gât şi n-am fost la doctor. O să mă duc când se termină balul şi sper să îl termin cu capul sus. Am probleme cu dinţii pe aici… asta e, mai e o săptămână şi după aia cred că le fac pe toate. Mă duc direct în spital„, a declarat Erik Lincar după meciul tur cu Dinamo, scor 2-0.

Reclamă

Cele două echipe s-au luptat „în familie” la barajul pentru menținere/promovare în Liga 1. Echipa lui Erik Lincar a câştigat cu 2-0, graţie reuşitelor lui Remacle şi Boiciuc. „Câinii” sunt obligaţi să câştige returul de săptămâna viitoare pentru a nu retrograda în Liga 2.

Rezultatele obținute în acest sezon au făcut ca U Cluj și Dinamo să se înfrunte la baraj. Ardelenii au încheiat play-off-ul din Liga a 2-a pe locul 3, în timp ce „câinii” lui Dusan Uhrin au terminat pe locul 14 în play-out-ul din Liga 1.

Lincar ar fi vrut să îi umilească pe „câinii” lui Dusan Uhrin

Erik Lincar şi-ar fi dorit un scor mai mare la Cluj-Napoca, pentru a avea linişte în retur. Antrenorul „Şepcilor Roşii” visa la un rezultat umilitor pentru Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

E prima repriză, mai avem o repriză la Bucureşti, de 95 de minute, 100 de minute. Sper să fim la fel de motivaţi, de luptători, cum am fost în seara asta, chiar dacă nu a fost la cel mai înalt nivel calitatea în unele momente. Am avut două ocazii enorme, monumentale, singur cu portarul, am ratat. Mi-aş fi dorit ca scorul să fie 3 sau 4 la 0, pentru că am avut şanse.

E adevărat că şi Dinamo a lovit de două ori bara. Dacă vom promova, o vom face prin grup şi prin muncă. Astăzi am avut şansa să marcăm primii, ceea ce a fost important. Am avut şi şansă pe final de joc, că am marcat în 10 oameni contra unei echipe ca Dinamo. Va câştiga cine va fi mai puternic mental. Nu sunt fericit cu eliminarea lui Ely, am spus să fie mai atent cine are galben. Chiar a fost un fault stupid, dar ce să facem? Mergem înainte, muncim săptămâna asta şi mergem cu încredere la Bucureşti”, a spus Erik Lincar.

Dinamo a rămas la Cluj din cauza fanilor

Dinamo a rămas la Cluj din cauza fanilor! „Câinii roşii” aveau programată plecarea cu autocarul imediat după meciul cu Universitatea, 0-2, din turul barajului pentru menţinerea în Liga 1.

Totuşi, din cauza ameninţărilor primite de la fani, delegaţia dinamovistă a ales să rămână peste noapte la Cluj. Un alt factor decisiv a fost şi ora la care aceştia au putut pleca de la stadion, în jurul orei 1.00 noaptea.

anii i-au aşteptat la autocar pentru a-şi arăta indignarea după înfrângerea ruşinoasă care o poate duce pe Dinamo în Liga 2 pentru prima oară în istoria clubului. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”, a fost mesajul clar al ultraşilor care au făcut deplasarea în Ardeal.

La ieşirea din stadion, jucătorii au fost protejaţi de jandarmi, pentru a nu exista un conflict cu fanii dinamovişti, care aveau nervii întinşi la maximum. Gabriel Torje a vorbit cu ultraşii, înainte de urcarea în autocar.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă