Închide meniul

Florin Tănase a semnat cu Federico Pastorello, impresarul lui Romelu Lukaku! „Avem un nou geniu în echipa noastră”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 mai 2022, 23:07

Florin Tănase a semnat cu Federico Pastorello, impresarul lui Romelu Lukaku! „Avem un nou geniu în echipa noastră

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Florin Tănase, după ce a marcat un gol / SportPictures via Hepta

Florin Tănase are un nou impresar. Căpitanul lui FCSB va fi reprezentat de P&P Sport Management, firma lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai influenți impresari din fotbalul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul a fost făcut chiar de Federico Pastorello, care a postat pe Instagram o poză alături de Florin Tănase. „Avem încă un geniu în casa P&P Sport Management. Îi urăm un călduros bun venit lui Florin Tănase!!”, a scris agentul italian, pe Instagram.

Florin Tănase a semnat cu Federico Pastorello

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Federico Pastorello (@fedepastorello)

Federico Pastorello impresariază unii dintre cei mai importanți fotbaliști ai lumii. Cel mai sonor nume din lista sa e Romelu Lukaku. Demarai Gray, Arthur, Federico Bernardeschi, Joao Mario și Antonio Candreva sunt alți fotbaliști de talie pe care îi reprezintă.

În 2021, Federico Pastorello a primit premiul pentru „cel mai bun impresar al anului” în cadrul galei Globe Soccer, la Dubai. I-a învins atunci pe celebrii Jorge Mendes și Mino Raiola.

Reclamă

Până acum, Florin Tănase a fost reprezentat de Victor Becali și Giovanni Becali, prin intermediul firmei lui Dragoș Sârbu. Căpitanul lui FCSB e cel mai bine plătit jucător de la echipa lui Gigi Becali, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Clauza lui reziliere este de trei milioane de euro.

Florin Tănase este dorit de un club mare din Europa

Din informațiile AS.ro, pentru semnătura căpitanului de la FCSB s-a înscris, mai nou, și Beșiktaș! Clubul din Turcia vrea să se reorganizeze, după sezonul mai puțin reușit, iar golgheterul Ligii 1 este principala țintă.

Tănase mai este dorit, în Turcia, și de campioana Trabzonspor, echipă care l-a mai dorit și în trecut. Cei de la Beșiktaș au fost impresionați de calitățile „decarului” de la FCSB și au decis să intre în cursa pentru semnătura lui. Tănase poate evolua atât în linia de mijloc, cât și în atac, iar faptul că marchează foarte mult, i-a atras pe turci.

Reclamă 4 / 0/3

Tănase, al doilea an la rând golgheterul României

Florin Tănase a ieșit golgheterul Ligii 1 pentru cel de-al doilea sezon la rând. El fost foarte aproape de a pleca de la FCSB și în perioadele trecute de transfer, fiind dorit de cluburi importante din lume.

Tănase a fost dorit de cluburi importante din Europa, China, Zona Golfului și SUA. Suma mare cerută pe el de Gigi Becali, în trecut, a făcut ca acesta să rămână la FCSB.

”Tănase este pregătit pentru un club bun. Este pregătit să facă pasul către un club mare din vest. Nu mă refer aici la Real, Barcelona, Bayern, Manchester City, dar ar putea juca la un club bun din Europa. La Valencia, Villarreal, ar juca, s-ar bate pentru postul de titular fără probleme. Tănase are un nivel foarte bun. Are peste 200 de meciuri în Liga 1.

El e un jucător pregătit să joace afară, la un club bun din vest. Cred că se poate vinde pe milioane. Că or fi cinci, că or fi 10, că or fi șapte, sau trei. Ar putea să joace în Spania, sau în Italia. Chiar în Italia. Are calitate să joace acolo, Tănase aleargă mult, face și faza de apărare. Ăsta e un jucător pregătit să joace în străinătate”, a spus Ioan Andone pentru AntenaSport, în urmă cu câteva zile.

Recomandări
  • Florin Tănase e cel mai bine plătit jucător de la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și