Închide meniul

Gheorghe Mustață se revoltă înainte de Rapid – FCSB: ”N-au respect! Frica își spune cuvântul!”

Dragoș Vasile Publicat: 23 iulie 2022, 12:51

Gheorghe Mustață se revoltă înainte de Rapid – FCSB: ”N-au respect! Frica își spune cuvântul!”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB. alături de Octavian Popescu

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB / Hepta

  • Gheorghe Mustață se revoltă înainte de Rapid – FCSB
  • Ce l-a deranjat pe liderul galeriei roș-albaștrilor

Gheorghe Mustață, liderul galeriei roș-albaștrilor, se revoltă înainte de Rapid – FCSB. Fanii echipei lui Gigi Becali ar fi trebuit să primească o întreagă peluză, însă giuleștenii s-au răzgândit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, doar 600 de suporteri ai vicecampioanei vor fi în Giulești. La scurt timp, Gheorghe Mustață le-a transmis rivalilor de la Rapid că vor avea aceeași soartă la retur.

Gheorghe Mustață se revoltă înainte de Rapid – FCSB

„Înțelegerea nu s-a respectat. A fost clară, auzisem în urmă cu două săptămâni că vor să facă cum fac de obicei, adică să zică că ne dau peluza, apoi că rămânem cu 5%. Aveam informații că se va întâmpla așa, vor avea aceeași soartă. Înseamnă că nu au respect față de suporteri, așa că la meciul retur vor sta și oameni afară.

Reclamă

Gigi nu le va da nicio peluză, ei cred că vor face o intervenție pe la patron, prin relații. Gigi va face exact ce spunem și noi la nivel de peluză. Cum noi am fost nevoiți să lăsăm suporteri acasă, așa se va întămpla și în retur. 

Vă spun o surpriză! Jandarmeria a spus clar: ‘Nouă ne convenea mai bine să vă dea toată peluză, vă aveam în supraveghere mai bine decât într-un colț’. Organizatorii au decis lucrul acesta, pentru că au văzut ce s-a întâmplat la meciul cu U Cluj, frica își spune cuvântul. Oricum cei 600 vom arăta ca 6000″, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit sport.ro.

Reclamă

De ce FCSB va avea doar 600 de fani la derby

Oficialii celor de la Rapid le-au făcut o surpriză fanilor, şi le vor suplimenta numărul de bilete, alocat pentru meciul cu FCSB.

Astfel, echipei oaspete, le vor fi acordate doar 600 de bilete, în sectorul destinat lor.

„Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400”, a fost anunţul transmis de cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, pentru a se evita altercaţiile între suporteri din timpul partidei, „giuleştenii” au anunţat ca va exista o zonă liberă între sectorul destinat fanilor FCSB şi sectorul fanilor rapidişti.

„Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, au mai completat cei de la Rapid.

Sold-out la Rapid – FCSB

Sold-out la Rapid – FCSB! Biletele la derby s-au vândut în timp record. Fanii s-au topit de căldură la cozi, unde au stat chiar şi două ore pentru a se asigura că prind un tichet.

Giuleştenii au pierdut în prima etapă, scor 0-1, cu CFR Cluj. FCSB vine după remiza de pe Arena Naţională cu nou-promovata U Cluj, scor 1-1.

„SOLD OUT!!!

Toate biletele pentru meciul de duminică au fost vândute într-un timp record!

Astfel, casele de bilete nu vor mai fi deschise în zilele următoare!

Reclamă

Impreuna suntem mult mai puternici!

Ne vedem pe Giulești!”, a transmis FC Rapid 1923.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu