Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Stoica: „Tănase e prietenul meu!” Reacția patronului de la FCSB, după atacul lui MM: „E cel mai bun din echipă!”

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2022, 10:52

Reclamă
Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Stoica: „Tănase e prietenul meu! Reacția patronului de la FCSB, după atacul lui MM: „E cel mai bun din echipă!

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Stoica

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în tribunele Arenei Naţionale / Hepta

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Stoica după ce managerul general de la FCSB l-a criticat dur pe căpitanul echipei! „Tănase e prietenul meu. Nu comandă nimeni pe banii mei!”, a spus Becali la Antena Sport. Patronul roș-albaștrilor a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dezvăluit ce a discutat cu favoritul său de la FCSB și a anunțat faptul că acesta este aproape plecat în China. „3 milioane de euro oferă. Transferul e 90% realizat”, susține Becali.

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Stoica și Toni Petrea

„Întrebați-l pe MM Stoica, dacă el e supărat! Eu nu mă supăr pe el! Tănase e prietenul meu. Tănase e cel mai bun băiat din toată echipa. Cum să mă supăr pe el?

Am vorbit cu el și ieri, și alalteieri. I-am zis: „Ce faci, mă, ești profesor? Dai lecții de lot!?” Râdea! Eu nu am cum să mă supăr pe el, pentru că este prietenul meu!”, a dezvăluit Gigi Becali la Antena Sport.

Ulterior, Gigi Becali „l-a înțepat” pe Mihai Stoica. De gura patronului de la FCSB nu a scăpat nici Toni Petrea.

Reclamă

„Cine crede că la fotbal nu ai voie să te bagi, e treaba lor. Să bage ei banii lor şi să lase antrenorul. La mine nu e aşa. La mine toţi banii mei îi cheltui numai eu, cum vreau eu şi comand numai eu milimetric 100%.

Niciun antrenor, niciun manager, niciun preşedinte. Pe banii mei, totul eu comand. Ăsta e principiul meu. Cine vrea alt principiu, să se ducă în altă parte. Pe mine mă interesează banii mei”, a mai spus Becali la Antena Sport.

Mihai Stoica l-a atacat pe Florin Tănase

Mihai Stoica a dat de pământ cu Florin Tănase. Analiza dură făcută de căpitanul roş-albaştrilor după remiza cu „U” Cluj l-a scos din minţi pe managerul general al vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

„Cum ai alergat, Tase, 9 km și jumătate, iar Dawa a alergat 10,8 km? Explică-mi asta! Niciodată, dar niciodată, fundașii centrali nu au cum să alerge mai mult decât un mijlocaș. Nu ai voie așa ceva. Nu e normal. El are o problemă cu recunoașterea culpabilității. El niciodată nu greșește… Asta e foarte grav!

Acum a greșit că nu a alegat, apoi că a vorbit. Nu l-am auzit niciodată să spună că a făcut ceva greșit. Un jucător care câștigă 1.000 de euro pe zi vorbește despre politica unui club? Nu are voie să vorbească și să atace politica clubului! Nu era o șezătoare despre problemele pe care le are Steaua la finalul meciului.

El are 30.000 de euro salariu ca să dea goluri și să alerge. A inventat o polemică. El ar trebui să aibă mai mult discernământ. A vorbit la nervi acum. Dacă iau tot culoarul birourilor și strâng salariile nu ajung la salariul lui. De unde să inventezi asta? Toate-s invenții! Nimeni nu a spus asta. A spus-o el!”, a răbufnit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și