Închide meniul

Gigi Becali, ofertă concretă pentru transferul lui Ionuţ Nedelcearu la FCSB! Răspunsul imediat al fostului fundaş al lui Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 14 iunie 2022, 12:41

Gigi Becali, ofertă concretă pentru transferul lui Ionuţ Nedelcearu la FCSB! Răspunsul imediat al fostului fundaş al lui Dinamo

Răspunsul lui Ionuţ Nedelcearu pentru Gigi Becali

Ionuţ Nedelcearu, într-un meci pentru naţionala României/ Hepta

  • Ionuţ Nedelcearu l-a refuzat pe Gigi Becali
  • Ionuţ Nedelcearu a retrogradat cu Crotone în Serie C

Ionuţ Nedelcearu a refuzat oferta lui Gigi Becali. Patronul FCSB i-a oferit un salariu de 10.000 de euro. Vicecampionii caută de urgenţă un fundaş central, după ce Iulian Cristea va sta pe bară 6 luni, iar Andrei Miron şi Paulo Vinicius s-au despărţit de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Nedelcearu nu a acceptat propunerea venită din partea lui Gigi Becali. Patronul FCSB îl avea ca principală ţintă pe fostul fundaş al celor de la Dinamo. Ionuţ Nedelcearu a retrogradat cu Crotone în Serie C, la finalul stagiunii recent încheiate, şi este în căutarea unei noi echipe.

Ionuţ Nedelcearu l-a refuzat pe Gigi Becali

Gigi Becali şi-a manifestat interesul în ultimul timp pentru transferul lui Ionuţ Nedelcearu. FCSB i-a propus un salariu de 10.000 de euro fundaşului, iar acesta a refuzat, conform gsp.ro.

Reclamă

Ionuţ Nedelcearu a fost crescut la juniorii lui Dinamo, şi a părăsit formaţia din Ştefan cel Mare în 2018, când era transferat de Ufa. În Rusia, fundaşul central a evoluat timp de două sezoane, urmând a fi cumpărat de de AEK Atena, pentru care a evoluat un singur sezon. La Crotone, Nedelcearu evoluează din 2021, bifând 36 de partide, şi marcând un gol.

Ionuţ Nedelcearu, greu de adus de Gigi Becali

Crotone cere în schimbul lui Ionuţ Nedelcearu 1,5 milioane de euro, conform fanatik.ro. În ciuda faptului că echipa a retrogradat în Serie C, italienii nu renunţă la pretenţii, şi cer o sumă considerabilă în schimbul fundaşului. Ionuţ Nedelcearu mai are contract cu italienii pe două sezoane.

Reclamă

Gigi Becali şi-a exprimat dorinţa ca Ionuţ Nedelcearu să vină la FCSB. Cu toate acestea, mutarea va fi greu de realizat, suma cerută în schimbul său fiind una destul de mare.

„O să luăm un fundaș central, poate doi. L-am pus pe Tănase să vorbească cu Nedelcearu și el a zis că încearcă. A zis că dacă nu găsește în liga a doua din Italia, nu exclude să vină la noi. Ce problemă am eu că a fost dinamovist, ce mă interesează pe mine? Nu contează asta”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Mihai Stoica: „Îmi place Nedelcearu!”

Gigi Becali vrea să umple golul lăsat în centrul defensivei, după plecarea lui Vinicius şi Miron. Mihai Stoica este de părere că reprofilarea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundaș central nu reprezintă cea mai bună soluție.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica îi propune lui Gigi Becali să-l aducă pe Ionuț Nedelcearu la FCSB. Managerul general al clubului din Berceni a recunoscut că îi place jocul fundașului de la Crotone și spune că poate să treacă peste faptul că a evoluat la Dinamo.

„Ar trebui să mai aducem un fundaș central, indiscutabil. Și Ovidiu Popescu poate juca acolo, dar nu este de plecat cu el titular ca fundaș central, sub nicio formă!

N-am niciun fundaș central din România pe care să i-l propun lui Gigi. Unul care îmi place mie este Nedelcearu (n.r. – Ionuț, de la Crotone). Îi știu trecutul dinamovist, dar îmi place. Nu s-a discutat absolut nimic. M-am gândit ce fundaș central român mi-ar plăcea, iar el îmi place”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”