Închide meniul

Câţi bani trebuie să plătească Gigi Becali pentru a-l aduce pe Ionuţ Nedelcearu la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2022, 21:07

Câţi bani trebuie să plătească Gigi Becali pentru a-l aduce pe Ionuţ Nedelcearu la FCSB

Ionuț Nedelcearu s-a accidentat și ar putea rata startul preliminariilor pentru EURO 2024

Ionuţ Nedelcearu, într-un meci pentru România/ Profimedia

Ionuţ Nedelcearu este dorit de Gigi Becali la FCSB. Echipa antrenată de Toni Petrea este în căutarea unui fundaş central, după despărţirea de Andrei Miron şi Paulo Vinicius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Nedelcearu se află sub contract cu italienii de la Crotone. Oficialii clubului cer în schimbul său 1,5 milioane de euro, Nedelcearu mai având contract încă două sezoane.

Ionuţ Nedelcearu, greu de adus de Gigi Becali

Crotone cere în schimbul lui Ionuţ Nedelcearu 1,5 milioane de euro, conform fanatik.ro. În ciuda faptului că echipa a retrogradat în Serie C, italienii nu renunţă la pretenţii, şi cer o sumă considerabilă în schimbul fundaşului.

Gigi Becali şi-a exprimat dorinţa ca Ionuţ Nedelcearu să vină la FCSB. Cu toate acestea, mutarea va fi greu de realizat, suma cerută în schimbul său fiind una destul de mare.

„O să luăm un fundaș central, poate doi. L-am pus pe Tănase să vorbească cu Nedelcearu și el a zis că încearcă. A zis că dacă nu găsește în liga a doua din Italia, nu exclude să vină la noi. Ce problemă am eu că a fost dinamovist, ce mă interesează pe mine? Nu contează asta”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă

Ce a declarat Ionuț Nedelcearu, după ce Mihai Stoica l-a propus la FCSB

Nedelcearu e încântat că a ajuns pe lista de transferuri a celor de la FCSB, dar fundașul nu vrea să joace pentru echipa lui Becali, pentru moment.

„Am văzut declarația, nu pot decât să mă bucur că se gândesc la mine și că mă apreciază, dar e puțin cam departe FCSB de mine în acest moment. Deocamdată nu, prioritatea mea e alta, sper să se și concretizeze, nu vreau să mă gândesc la FCSB”, a spus Ionuț Nedelcearu, conform orangesport.ro.

Ionuț Nedelcearu a jucat la prima echipă a lui Dinamo în perioada 2013-2018, adunând 111 meciuri în toate competițiile. Fundașul de 26 de ani a fost vândut la Ufa, în urmă cu 4 ani. După două sezoane petrecute în Rusia, Nedelcearu a ajuns la AEK Atena. În prezent, internaționalul român evoluează la Crotone, echipă care a retrogradat în Liga a 3-a italiană la finalul acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica: „Îmi place Nedelcearu!”

Gigi Becali vrea să umple golul lăsat în centrul defensivei, după plecarea lui Vinicius şi Miron. Mihai Stoica este de părere că reprofilarea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundaș central nu reprezintă cea mai bună soluție.

Mihai Stoica îi propune lui Gigi Becali să-l aducă pe Ionuț Nedelcearu la FCSB. Managerul general al clubului din Berceni a recunoscut că îi place jocul fundașului de la Crotone și spune că poate să treacă peste faptul că a evoluat la Dinamo.

„Ar trebui să mai aducem un fundaș central, indiscutabil. Și Ovidiu Popescu poate juca acolo, dar nu este de plecat cu el titular ca fundaș central, sub nicio formă!

N-am niciun fundaș central din România pe care să i-l propun lui Gigi. Unul care îmi place mie este Nedelcearu (n.r. – Ionuț, de la Crotone). Îi știu trecutul dinamovist, dar îmi place. Nu s-a discutat absolut nimic. M-am gândit ce fundaș central român mi-ar plăcea, iar el îmi place”, a spus Mihai Stoica, pentru sursa citată mai sus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și