Închide meniul

Gigi Becali regretă că a ratat transferul lui Jefte Betancor la FCSB: „Era singurul din Liga 1 care îmi plăcea foarte mult!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2022, 12:18

Gigi Becali regretă că a ratat transferul lui Jefte Betancor la FCSB: „Era singurul din Liga 1 care îmi plăcea foarte mult!

Jefte Betancor va juca la CFR Cluj, deşi a fost dorit şi de Gigi Becali la CFR Cluj

Jefte Betancor a fost golgheterul celor de la Farul Constanţa / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Gigi Becali regretă că a ratat transferul lui Jefte Betancor la FCSB. Patronul vicecampioanei era dispus să plătească 500.000 de euro pentru atacantul lui Gică Hagi. În cele din urmă, acesta a ajuns la campioana CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jefte Betancor a ieşit, sezonul trecut, pe locul 2 în clasamentul golgheterilor în Liga 1, după Florin Tănase. Betancor a marcat de 15 ori în cele 35 de partide jucate pentru Farul Constanţa.

Gigi Becali regretă că a ratat transferul lui Jefte Betancor la FCSB

„Da, îmi pare rău că l-am scăpat pe Jefte, dar n-am ştiut. Îmi plăcea foarte mult. Ştiam că cere mulţi bani. Dacă ştiam că cere 500.000 de euro, era altceva. N-am ştiut că îl vinde.

Dacă Dumnezeu n-a vrut aşa, poate ştie mai bine. Poate nu trebuie să mai iau. N-ai cine să iei din Liga 1? Pe cine? Jefte era singurul. N-ai cu cine”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Mihai Stoica s-a opus transferului lui Jefte la FCSB

Mihai Stoica s-a opus transferului lui Jefte Betancor la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali ar fi vrut să ofere 500.000 de euro pentru Jefte Betancor, golgheterul lui Gică Hagi care a semnat cu CFR Cluj. Managerul general al FCSB a fost cel care s-a opus şi a precizat că Toni Petrea are la dispoziţie soluţii în atac.

Reclamă

„Noi avem încredere mare în Tănase, Coman, Olaru și Octavian Popescu. Puteam face o ofertă la Jefte, dar nu am vrut să facem. Eu știam că e 500.000 de euro, Gigi înclina spre el, eu nu am înclinat sub nicio formă„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

De altfel, chiar şi Gigi Becali a spus public că Jefte Betancor este un atacant despre care are o părere bună. Până la urmă, şi patronul FCSB a dat înapoi când a auzit cât ar fi trebuit să plătească pentru atacantul lui Hagi.

Ce i-a spus Dan Petrescu lui Betancor în prima zi la CFR Cluj

Jefte Betancor a oferit primul interviu în calitate de jucător al lui CFR Cluj și a dezvăluit care a fost prima discuție pe care a avut-o cu Dan Petrescu. Atacantul venit de la Farul vrea să câștige toate trofeele cu echipa ardeleană și să joace în Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

„Prima întâlnire cu Dan Petrescu a fost foarte bună, mi-a spus că trebuie să muncesc și să marchez goluri, asta e important ca să câștigăm”, a spus Jefte Betancor, conform CFR TV.

„Sunt tare încântat să fiu aici la CFR, alături de băieți, sunt tare fericit pentru această oportunitate. CFR e cea mai bună echipă din România. În ultimii cinci ani a fost campioană, e un oraș tare frumos și atunci ce echipă mai bună puteam alege ca să continui să cresc?

Aș putea spune ca sunt jucător destul de tehnic și căruia îi place să marcheze goluri. Sunt tare fericit că am lucrat cu Hagi, iar acum cu Dan Petrescu, pentru că sunt două legende în România și au fost foarte importanți în fotbal”, a mai spus Betancor.

Marcator a 16 goluri în stagiunea precedentă, Betancor a fost al doilea în topul celor mai buni marcatori, după Florin Tănase. Spaniolul nu vrea să rateze titlul de golgheter și anul acesta.

„Mi-ar plăcea să fiu cel mai bun marcator, ăsta e obiectivul meu. E important să ai dorință să joci, să te pregătești și, mai presus de orice, să ai dorința să câștigi. Mereu când joci, mintea trebuie să fie concentrată doar pe victorie. Asta e cel mai important lucru pentru mine, a încheiat Betancor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și