Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu CSA Steaua: „Le facem plângeri!”. Patronul lui FCSB, convins că „militarii” nu vor avea drept de promovare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2022, 10:54

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu CSA Steaua: „Le facem plângeri!. Patronul lui FCSB, convins că „militarii nu vor avea drept de promovare

Gigi Becali s-a enervat din cauza fanilor FCSB

Gigi Becali este patronul celor de la FCSB / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO via Hepta

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu CSA Steaua. Patronul lui FCSB încă nu a primit niciun răspuns de la oficialii Armatei şi nu ştie dacă echipa lui va putea juca pe Ghencea derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României mai are la dispoziţie numai două zile pentru a înştiinţa LPF. După acest termen, Stadionul Steaua nu mai poate trecut pe listă şi FCSB e nevoită să se „mute” pe arena din Buzău.

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu CSA Steaua

Latifundiarul din Pipera ameninţă cu plângeri penale în cazul în care nu va fi primit pe stadionul din Ghencea, care a costat aproape 100 de milioane de euro. Becali a fost refuzat şi de cei care se ocupă de stadionul Arcul de Triumf.

N-am primit nimic (n.r. de la CSA Steaua), o să le facem plângeri. Eu cred că până la urmă o să ne lase, stai să vedem. Joi va fi ultima zi în care putem să adăugăm pe listă stadionul.

Dacă nu, nu avem unde să mergem în altă parte în afară de Buzău. Cei de la Arcul de Triumf nu vor, te doare capul! Ăia nu vor, ăia nu vor…asta e treaba!„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Finanţatorul lui FCSB a comentat şi zvonurile că CSA Steaua ar putea disputa barajul pentru promovarea în Liga 1. Omul de afaceri asigură că este exclus ca „militarii” să primească drept de a juca pe prima scenă a fotbalului românesc.

Cum să facă aşa ceva? Nu are cum! E lege! Trebuie să schimbe legea întâi (n.r. pentru a putea promova CSA Steaua). Nu are cum!„, a mai spus Becali.

Eurosport.ro anunţă că CSA Steaua poate juca barajul de promovare în Liga 1. Sursa citată susţine că preşedintele CSA Steaua, Răzvan Ștefan Bichir, a mers, luni, la FRF însoţit de însoțit de juriștii clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Până în acest moment, cei de la FRF nu au dat niciun comunicat oficial cu privire la participarea sau neparticiparea a echipei armatei la barajul de promovare. În acest moment, CSA Steaua se află pe locul 4, pe care va termina şi sezonul. Cel mai probabil, CSA Steaua poate juca cu Chindia Târgovişte.

Când se joaca ”finala” FCSB – CFR Cluj

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit ziua și ora ”finalei” pentru titlu dintre FCSB și CFR Cluj. Totuși, arena unde se va disputa marele meci nu este încă cunoscută. Roș-albaștrii își doresc în Ghencea, însă s-au lovit doar de refuzuri.

FCSB rămâne în cursa pentru primul titlu după 7 ani după succesul cu Universitatea Craiova, scor 1-0. Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84 și a decis derby-ul. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

LPF a anunțat că ”finala” dintre FCSB și CFR Cluj se juca duminică, 22 mai, de la ora 20:30. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru ca duelul să se joace cu titlul pe masă, FCSB nu trebuie să se încurce în penultima etapă, cu FC Voluntari.

Derby-ul FCSB – CFR Cluj nu se va juca cu titlul pe masă dacă:

  • FCSB ar face egal cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar învinge Universitatea Craiova
  • FCSB ar pierde cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar obține minimum un punct cu Craiova

Cum arată clasamentul Ligii 1

FCSB a fost aproape să se încurce, dar a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Roş-albaştrii pun o presiune uriaşă pe CFR Cluj, care etapa viitoare primeşte în Gruia vizita Universităţii Craiova.

Clasamentul play-off-ului:

Reclamă

1. CFR Cluj – 54 de puncte
2. FCSB – 52
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 31
5. Farul – 29
6. FC Argeş – 27

Dacă FCSB nu câştigă etapa viitoare şi o face CFR Cluj, atunci echipa lui Dan Petrescu îşi asigură matematic al 5-lea titlu la rând.

Recomandări
  • Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu CSA Steaua
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și