Închide meniul

CSA Steaua nu renunță la lupta cu Gigi Becali! Soluția găsită de “militari” pentru a interzice FCSB în Ghencea

Antena Sport Publicat: 8 mai 2022, 9:42

Reclamă
CSA Steaua nu renunță la lupta cu Gigi Becali! Soluția găsită de “militari” pentru a interzice FCSB în Ghencea

CSA Steaua vrea să blocheze cu orice preț FCSB în Ghencea

CSA Steaua joacă în prezent pe noul stadion din Ghencea / frf.ro

CSA Steaua nu renunță la planul de a bloca drumul FCSB-ului în Ghencea. “Militarii” au dezvăluit motivul pentru care echipa lui Gigi Becali nu va putea juca derby-ul cu CFR Cluj în Ghencea. Anunțul a fost făcut de fanii steliști din AS47 (Asociația Steliștilor 1947).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a depus actele pentru ca posibila “finală” pentru titlu, dintre FCSB și CFR Cluj, să se joace în Ghencea. Fanii CSA Steaua sunt complet împotriva acestui scenariu și încearcă cu orice preț să-l blocheze.

CSA Steaua nu renunță la lupta cu Gigi Becali! Cum vor să blocheze „militarii” FCSB în Ghencea

AS47, comunitatea principală a suporterilor steliști, a schițat planul care îi va interzice FCSB-ului să dispute derby-ul pentru titlu pe noua arenă din Ghencea. “Militarii” au făcut referire la faptul că echipa lor ar putea juca pe Ghencea meciul tur pentru barajul de promovare, la numai o zi după FCSB – CFR Cluj.

Totuși, scenariul prezentat de AS47 este pur teoretic, ținând cont că, la ora actuală, formația lui Daniel Oprița nu are drept de promovare în Liga 1 din cauza statutului de club departamental.

În orice caz, chiar și dacă s-ar face o derogare în acest sens, CSA Steaua încă nu știe sigur dacă va fi gazdă la primul meci de la baraj.

Reclamă
Reclamă 4

Comunicatul publicat de AS47:

“Scenariul sfârșitului de sezon: 

– 8 mai – Steaua se califică matematic la barajul de promovare în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Dacă nu, va trebui să aștepte până pe… 

– 15 mai – Când, cu siguranță, Steaua va fi calificată matematic la baraj

Reclamă

– În următoarele zile, FRF își va reconfirma poziția față de clubul Steaua și nu ne va permite să jucăm. Deși se poate cere o derogare, este greu de crezut că cineva din club o va face, ținând cont de atitudinea FRF, mereu în apărarea clubului din Berceni. 

– DAR! Așa cum au spus-o cei din clubul Steaua că „atât timp cât se poate, vom face toate demersurile”, clubul va merge la TAS. Ca membru al Federației Române de Fotbal, Steaua are dreptul să joace în orice etapă a Ligii 2, inclusiv în acest baraj, care este organizat de FRF.

– 22 mai este ziua primului meci din baraj, meci ce se poate juca pe Stadionul Steaua.

Poate le explică cineva „apărătorilor banului public” că Steaua mai are de jucat un meci important pe teren propriu în sfârșitul acesta de lună. 

Și, pe viitor, ar fi amuzant să aflăm și poziția celor care insistă pentru ca Fotbal Club Fcsb să joace în Ghencea, știind că clubul este rău platnic și a fost nevoie de procese în tribunal pentru a fi obligați să își plătească chiria în cele din urmă. Pot oferi aceștia garanții că nu se va întâmpla la fel? Nimeni nu realizează că Arena Națională și-a schimbat politica din cauza lor și este nevoie de plata integrala înainte de a organiza un eveniment? Da, această politică a venit după procesul cu echipa infractorilor.”, a scris AS47, pe pagina de Facebook.

Sâmbătă, 8 mai, CSA Steaua va juca împotriva celor de la Unirea Slobozia. Cu două etape rămase până la finalul play-off-ului din Liga a 2-a, “militarii” ocupă locul al 4-lea, cu un avans de 5 puncte față de Concordia Chiajna. Poziția ocupată în prezent de trupa din Ghencea asigură locul la un meci de baraj contra echipei aflată pe 7 în play-out-ul din Liga 1.

Gigi Becali, ultimul asalt spre Ghencea

FCSB a făcut o ofertă uriaşă. Becali este dispus să achite aproape 50.000 de euro în conturile lui CSA Steaua pentru a-şi vedea visul împlinit şi să revină în Ghencea. Suma este mult mai mare decât ar fi plătit pe Arena Naţională sau pe noul stadion al Rapidului.

Gigi Becali este sigur că nu există niciun temei legal pentru ca generalii din MApN să îl pună din nou pe fugă, aşa cum s-a întâmplat în precedentele încercări ale finanţatorului FCSB.

Le dăm 46.000, dublu față de National Arena și de patru ori mai mult decât Giuleștiul. Nu ai niciun motiv (n.n. – să refuzi) Este clar, clar caz clasic de abuz în serviciu. Clar. Eu cred că încet, încet își dau seama cât de gravă este situația. Cred că o să jucăm acolo, eu așa cred”, a spus Gigi Becali pentru Prosport, citat de sport.ro.

 

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:35

Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României

12:11

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

12:01

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta”

11:28

„Ce sfat îi dați lui Edi Iordănescu?” Mircea Lucescu a oferit imediat un răspuns! Mesaj clar despre viitorul selecționerului

11:20

LIVE VIDEOCursa principală din Formula 2 de la Silverstone e ACUM, în AntenaPLAY! Isack Hadjar, în pole-position

10:57

„E vorba de respect!” Ce detaliu a remarcat Bănel Nicoliță despre Gigi Becali! Dezvăluiri rare despre patronul de la FCB

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și