Închide meniul
NEWS ALERT

Când se joaca ”finala” FCSB – CFR Cluj! LPF a stabilit ziua și ora derby-ului. Toate calculele pentru titlu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2022, 15:59

Când se joaca ”finala” FCSB – CFR Cluj! LPF a stabilit ziua și ora derby-ului. Toate calculele pentru titlu

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1

Jucătorii de la CFR Cluj și FCSB, în timpul unui derby / Hepta

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit ziua și ora ”finalei” pentru titlu dintre FCSB și CFR Cluj. Totuși, arena unde se va disputa marele meci nu este încă cunoscută. Roș-albaștrii își doresc în Ghencea, însă s-au lovit doar de refuzuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB rămâne în cursa pentru primul titlu după 7 ani după succesul cu Universitatea Craiova, scor 1-0. Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84 și a decis derby-ul. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

Când se joaca ”finala” pentru titlu FCSB – CFR Cluj

LPF a anunțat că ”finala” dintre FCSB și CFR Cluj se juca duminică, 22 mai, de la ora 20:30. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru ca duelul să se joace cu titlul pe masă, FCSB nu trebuie să se încurce în penultima etapă, cu FC Voluntari.

Derby-ul FCSB – CFR Cluj nu se va juca cu titlul pe masă dacă:

Dacă FCSB va câștiga duelul cu ilfovenii, iar CFR Cluj se impune în derby-ul cu oltenii, distanța dintre cele două echipe va fi de două puncte. Astfel, FCSB devine campioană doar dacă învinge în ”finală”. Ardelenii cuceresc un nou titlu și în cazul unui rezultat de egalitate.

Reclamă

Gigi Becali a depus actele pentru ca FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima etapă a Ligii 1, să se poată disputa pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a anunţat că nu mai acceptă niciun refuz.

Cum arată clasamentul Ligii 1

FCSB a fost aproape să se încurce, dar a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Roş-albaştrii pun o presiune uriaşă pe CFR Cluj, care etapa viitoare primeşte în Gruia vizita Universităţii Craiova.

Clasamentul play-off-ului:

Reclamă 4 / 0/3
  • 1. CFR Cluj – 54 de puncte
  • 2. FCSB – 52
  • 3. Universitatea Craiova – 45
  • 4. FC Voluntari – 31
  • 5. Farul – 29
  • 6. FC Argeş – 27

Dacă FCSB nu câştigă etapa viitoare şi o face CFR Cluj, atunci echipa lui Dan Petrescu îşi asigură matematic al 5-lea titlu la rând.

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

FCSB este „la mâna ei” în lupta pentru titlul pe care nu l-a mai câştigat din 2015. Dacă se va impune în următoarele două etape, va deveni campioana României. Prin urmare, succesul obţinut pe stadionul „Ion Oblemenco” le-a adus un plus important.

Echipa patronată de Gigi Becali rămâne cu şansa a doua, dar cota pentru câştigarea titlului s-a micşorat din nou.

Cotele la titlu după Universitatea Craiova – FCSB 0-1:

  • CFR Cluj – 1.60
  • FCSB – 2.40

Cotele la titlu înainte de Universitatea Craiova – FCSB 0-1:

  • CFR Cluj – 1.45
  • FCSB – 3.00

Luna trecută, roş-albaştrii aveau cota 10.00, în timp ce Universitatea Craiova avea 51.00. Între timp, jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au ieşit din cursă.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB 

Reclamă

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări
  • Când se joaca ”finala” pentru titlu FCSB – CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și