Închide meniul
EXCLUSIV

FCSB are un antrenor nou: Gigi Becali s-a înţeles cu înlocuitorul lui Toni Petrea! Când va conduce primul antrenament

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 17:09

FCSB are un antrenor nou: Gigi Becali s-a înţeles cu înlocuitorul lui Toni Petrea! Când va conduce primul antrenament

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • FCSB are un antrenor nou
  • Gigi Becali s-a înţeles cu înlocuitorul lui Toni Petrea

FCSB are un antrenor nou! Gigi Becali s-a înţeles cu înlocuitorul lui Toni Petrea. Potrivit surselor Antena Sport, este vorba despre Nicolae Dică, care va conduce primul antrenament chiar mâine dimineaţă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un start de sezon de coşmar. În campionat a remizat cu nou-promovata U Cluj, 1-1 şi a fost învinsă de Rapid, 0-2, iar în Conference League a suferit o înfrângere ruşinoasă cu Saburtalo, scor 0-1. În urma acestor rezultate, Toni Petrea a plecat de la echipă.

EXCLUSIV | FCSB are un antrenor nou! Gigi Becali s-a înţeles cu înlocuitorul lui Toni Petrea

Astfel, Gigi Becali s-a mişcat rapid şi a găsit un nou antrenor pentru FCSB. Potrivit surselor Antena Sport, este vorba despre Nicolae Dică.

Reclamă

Aşa cum AS.ro v-a anunţat încă din această dimineaţă, antrenorul de 42 de ani se află în discuţii avansate cu patronul vicecampioanei, iar revenirea sa este ca şi făcută. „Dicanio” va conduce mâine primul antrenament cu Florin Tănase, Octavian Popescu&co.

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Reclamă

Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi.

Gigi Becali: „Dică e un om cuminte!

Toni Petrea nu a mai aşteptat returul cu georgienii, de pe Arena Naţională, şi a acceptat rezilierea contractului. Nicolae Dică este pe punctul de a se întoarce pe banca echipei din Berceni.

„Acum la ora asta, nu ştiu cum, mă consult cu oamenii, cum e bine. Să vină antrenor? Până la urmă ar fi bine să vină un antrenor până joi, eu ştiu că ne calificăm şi să vină cu o victorie. Să vină pe cai.

Reclamă 4 / 0/3

E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte. Pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea. E un om cuminte, cu Dică pot lucra oricând, dar să vedem acum„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

EXCLUSIV | Anunţul lui Gigi Becali despre noul antrenor al FCSB, după despărţirea de Toni Petrea

Gigi Becali a anunţat cine va conduce FCSB în meciul cu Saburtalo, dacă FCSB nu va numi un nou antrenor. Mihai Pintilii este cel care va conduce echipa în următoarea perioadă.

Nicolae Dică e favoritul lui Gigi pentru înlocuirea lui Toni Petrea. Rămâne de văzut cât de repede se va mişca patronul roş-albaştrilor. Meciul cu Saburtalo este unul decisiv pentru acest sezon. Dacă va rata calificarea în turul 3 preliminar al Conference League, FCSB va pierde 7 milioane de euro.

„Nu ştiu dacă pun antrenor. La ora asta, nu am pe nimeni. Dacă e să aduc antrenor, ori aduc repede înainte de meciul cu Saburtalo, ori dup-aia stau. Dacă nu aduc mâine sau poimâine antrenor, Pintilii va fi pe bancă”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Pintilii a fost secundul lui Toni Petrea, dar pe foaie el figura ca delegat, pentru că nu are licenţa PRO de antrenor. El este cursant al Şcolii de Antrenori, dar nu are încă nici Licenţa B.

EXCLUSIV | Victor Piţurcă i-a fost propus lui Gigi Becali pentru a o scoate pe FCSB din criză

Victor Piţurcă i-a fost propus lui Gigi Becali după anunţul că Toni Petrea şi-a dat demisia de la FCSB. Roş-albaştrii trec prin unul dintre cele mai dificile momente din ultimii ani. Au un singur punct în Superliga şi riscă să fie eliminaţi din turul 2 preliminar al Conference League.

Dragomir mizează pe fostul selecţioner al României. Asigură că FCSB nu ar avea probleme să devină campioană, pentru prima dată după 8 ani, dacă Piţurcă revine la echipă.

Reclamă

„I-a spus să plece şi a plecat. Sunt banii lui, schimbă pe cine vrea, face ce vrea. Cred că pe Dică îl aduce. A fost fotbalist mare, la echipa naţională. E Dică. Dacă ar fi după mine, l-aş fi pus pe Piţurcă şi aveam succesul asigurat„, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru Antena Sport.

Victor Piţurcă e liber de contract de la începutul anului 2020, când s-a despărţit de Universitatea Craiova. Fostul atacant al Stelei a antrenat-o ultima dată pe echipa lui Becali în 2010.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”