Închide meniul

Octavian Popescu, comparat de Gigi Becali cu Lionel Messi și Neymar! Mesaj pentru cluburile interesate de ”perla” FCSB: ”Să dea 50 de milioane!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2022, 16:56

Octavian Popescu, comparat de Gigi Becali cu Lionel Messi și Neymar! Mesaj pentru cluburile interesate de ”perla” FCSB: ”Să dea 50 de milioane!”

Octavian Popescu, aproape de un transfer de senzaţie la Torino

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Flaviu Buboi

Octavian Popescu (19 ani) a fost comparat de Gigi Becali cu Lionel Messi și Neymar. Patronul FCSB crede că va da lovitura cu ”perla” sa și a avut un mesaj clar pentru cluburile interesate de acesta. Prețul pentru tânărul fotbalist pornește de la 50 de milioane de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cota lui Popescu este de 3 milioane de euro. 10 goluri şi 5 pase decisive şi-a trecut în cont Tavi, în 38 de meciuri din această campanie. Ultima sa reușită a venit în derby-ul FCSB – CFR Cluj, scor 3-1.

Octavian Popescu, comparat de Gigi Becali cu Lionel Messi și Neymar

„Să-l ia, să dea 50 de milioane. Eu cer 50 ca să nu-l dau. Dacă voiam să-l dau, ceream 30. Giovanni crede așa, alții cred mai rău. Giovanni crede bine că-l dau pe 25 de milioane. Doar că eu fac ce vreau eu, are 19 ani și cer 50.

Tavi Popescu a început să aibă deprinderile lui Neymar, ale lui Messi. Sunt oameni care știu fotbal, se uită la fotbal, dar au mintea întunecată și au dușmănie și critică din invidie. Tavi Popescu nu pierde mingea, el driblează, dar dacă nu are culoar, el și pasează”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recent, Octavian Popescu a ajuns chiar și în atenția presei din Italia. Jurnaliștii din Peninsulă l-au comparat pe puștiul-minune de la FCSB cu Adrian Mutu grație calităților sale ofensive. Italienii sunt siguri că „perla” lui Gigi Becali ar face față cu brio într-unul din cele 5 campionate de top din Europa.

Reclamă

Octavian Popescu a vorbit despre transferul său după FCSB – CFR Cluj 3-1

Octavian Popescu, preferatul lui Gigi Becali, Octavian Popescu, a vorbit despre transferul său de milioane de euro după derby-ul FCSB – CFR Cluj 3-1.

„Trei puncte degeaba. E bine că am câştigat să plecăm bine în vacanţă. Să le demonstrăm suporterilor pentru că sunt alături de noi. Am venit cu şut şi am tras. Îi aştept şi la anul pe cei de la CFR Cluj. Dacă nu erau greşeli de arbitraj.. Îmi propun să marchez dublu faţă de anul acesta.

Eu nu mă gândesc la plecare. Da! (n.r. sunt dispus să plec dacă vine o ofertă) Vreau să iau titlul cu Steaua. Sper să fiu convocat. Da, sigur, vreau o vacanţă mai scurtă. Sper să facem o figură frumoasă dacă o să fim acolo”, a declarat Octavian Popescu la finalul derby-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu este dorit și de Galatasaray și Beșiktaș

Conform turcilor de la Fanatik, aceștia au fost convinși de ce au văzut la jucătorul de 19 ani cotat la 3 milioane de euro. Astfel că între cele două cluburi ar putea urma o luptă pentru transferul „perlei” lui Becali.

Totuși, turcii sunt conștienți și de pretențiile financiare ale lui Gigi Becali. Acesta vorbește momentan de 50 de milioane de euro, dar rămâne de văzut care este prețul pentru care finanțatorul ar renunța la cel mai bun ”produs de export” al FCSB.

Ambele cluburi vin după un sezon ratat, Beșiktaș fiind pe locul 7, iar Galatasaray pe 13, după 36 de etape disputate în Superliga. Acesta este motivul pentru care bașkanii vor fi dispuși să scoată sume mari din conturi pentru a redresa corabia, susține sursa citată.

EXCLUSIV | Constantin Budescu, sfat pentru Octavian Popescu

Constantin Budescu are un sfat pentru Octavian Popescu! ”Budi” nu crede că „perla” lui Gigi Becali ar trebui să plece de la FCSB, în această vară, chiar dacă vine după un sezon excelent alături de roş-albaştri.

„Cred că o să îşi revină! Din păcate pentru ei, au pierdut acest campionat. Toată lumea se aştepta să îl câştige. La Tavi e devreme să plece, pentru că e tânăr şi mai poate sta câţiva ani în ţară. E un jucător foarte bun”, a spus Budescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Octavian Popescu, comparat de Gigi Becali cu Lionel Messi și Neymar
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și