Închide meniul

Sorin Cârțu s-a enervat după Universitatea Craiova – FCSB 0-1: ”Am jucat pentru binele CFR-ului sau pentru binele FCSB-ului?”

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2022, 8:25

Sorin Cârțu s-a enervat după Universitatea Craiova – FCSB 0-1: ”Am jucat pentru binele CFR-ului sau pentru binele FCSB-ului?”

Sorin Cârţu, replică acidă pentru Gigi Becali: "Nu e vreun specialist!"

Sorin Cârţu, în timpul unei conferințe de presă / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

  • Sorin Cârțu s-a enervat după Universitatea Craiova – FCSB 0-1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Sorin Cârțu s-a enervat după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Președintele oltenilor a transmis că nu este interesat de lupta la titlu, iar obiectivul principal al echipei este să câștige toate meciurile rămase în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84 și a decis Universitatea Craiova – FCSB 0-1. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul.

Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos. A fost primul gol reuşit de Mamut în tricoul lui FCSB. Nu mai punctase de la începutul anului trecut, când o făcea în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-1.

Reclamă

Sorin Cârțu s-a enervat după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

„Au jucat două echipe, una ghinionistă, alta norocoasă. Le înțelegi și obiectivul ăsta de a trage la campionat când ai asemenea noroc în meciuri, în special când joci cu Universitatea, e normal să pretinzi să ieși campioană. Până la acea fază a fost un meci al cărui rezultat putea fi în favoarea noastră la cum au decurs ostilitățile.

Oricum Cupa era obiectivul principal, pentru locul 2 depindeai de un rezultat indirect. E o amărăciune când pierzi în ultimele minute, dar pentru noi nu e o noutate în partidele cu Steaua (n.r. – FCSB). Nu mai țin minte care s-au terminat așa cu lovitură primită în ultimele minute, astfel încât reacția noastră să fie mai grea. 

Reclamă

Nu ne interesează cine câștigă dintre CFR și FCSB. Pe noi ne-a interesat azi să fim arbitru, am jucat pentru binele CFR-ului sau pentru binele FCSB-ului? Am jucat pentru noi, pentru public, unul minunat. Îl așteptăm și la meciul cu Sepsi. Poate astăzi seară a fost ultimul ghinion, să cadă haina asta a ghinionului și la partida cu Sepsi noi să fim norocoși și să marcăm golurile care să ne ducă în finală”, a declarat Sorin Cârțu la finalul confruntării din Bănie.

Laurenţiu Reghecampf, criză de nervi după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Laurenţiu Reghecampf a avut o criză de nervi după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Antrenorul grupării din Bănie a răbufnit în momentul în care a fost întrebat dacă o va ajuta pe echipa lui Gigi Becali să câştige titlul.

Reghecampf a avut o reacţie acidă în momentul în care a aflat ce a declarat Toni Petrea. Tehnicianul roş-albaştrilor a ţinut să asigure că a obţinut o victorie meritată pe stadionul „Ion Oblemenco”, în faţa a aproape 30.000 de olteni.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Toni Petrea spunea că a controlat în prima repriză, că au avut mai multe ocazii şi că meritau să câştige) Foarte bine. Scoateți ocaziile pe care le-au avut, scoateți ocaziile pe care le-am avut noi, faceți dumneavoastră o analiză și după aia să-l întrebați pe Toni Petrea. Cred eu că mai bine e să-și vadă de echipa lui… să se concentreze de echipa lui și să nu aștepte ajutorul din partea noastră.

Nu ne interesează de lupta dintre FCSB şi CFR Cluj. Duminică vom încerca să mergem la Cluj şi să ne câştigăm punctele. N-au ei cum să-mi ceară mie nimic (n.r. dacă i-au cerut cei de la FCSB să o învingă pe CFR). Eu nu sunt angajat la FCSB. Eu îmi fac meseria la Craiova și mă deranjază anumite declarații pe care le fac, care au o conotație de non-fair-play și ar trebui să își vadă fiecare de părticica lui pentru că este un meci de fotbal.

I-am felicitat pentru ce au făcut, au făcut un meci bun, au obținut ce și-au dorit și au rămas în lupta pentru titlu. Restul, ce se întâmplă la noi, e problema noastră. Nu mă interesează lupta pentru titlu„, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu