Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, criză de nervi după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Răspuns acid pentru Toni Petrea: „Nu sunt angajat la FCSB, să nu aştepte ajutorul nostru!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2022, 23:47

Laurenţiu Reghecampf, criză de nervi după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Răspuns acid pentru Toni Petrea: „Nu sunt angajat la FCSB, să nu aştepte ajutorul nostru!

Laurenţiu Reghecampf a fost demis de la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf este liber de contract / AS.ro

Laurenţiu Reghecampf, criză de nervi după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Antrenorul grupării din Bănie a răbufnit în momentul în care a fost întrebat dacă o va ajuta pe echipa lui Gigi Becali să câştige titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf a avut o reacţie acidă în momentul în care a aflat ce a declarat Toni Petrea. Tehnicianul roş-albaştrilor a ţinut să asigure că a obţinut o victorie meritată pe stadionul „Ion Oblemenco”, în faţa a aproape 30.000 de olteni.

Laurenţiu Reghecampf, criză de nervi după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Antrenorul Universităţii Craiova şi-a ieşit din minţi şi le-a transmis rivalilor de la FCSB să nu se bazeze pe el. Etapa viitoare va juca în Gruia, cu liderul Ligii 1.

Eu îmi reproşez că am pierdut acest meci. Eu sunt căpitanul echipei, al vasului, eu îi conduc pe jucători. Întotdeauna rezultatele sunt responsabilitatea mea.

(Reporter: Toni Petrea spunea că a controlat în prima repriză, că au avut mai multe ocazii şi că meritau să câştige) Foarte bine. Scoateți ocaziile pe care le-au avut, scoateți ocaziile pe care le-am avut noi, faceți dumneavoastră o analiză și după aia să-l întrebați pe Toni Petrea. Cred eu că mai bine e să-și vadă de echipa lui… să se concentreze de echipa lui și să nu aștepte ajutorul din partea noastră.

Reclamă

Nu ne interesează de lupta dintre FCSB şi CFR Cluj. Duminică vom încerca să mergem la Cluj şi să ne câştigăm punctele. N-au ei cum să-mi ceară mie nimic (n.r. dacă i-au cerut cei de la FCSB să o învingă pe CFR). Eu nu sunt angajat la FCSB. Eu îmi fac meseria la Craiova și mă deranjază anumite declarații pe care le fac, care au o conotație de non-fair-play și ar trebui să își vadă fiecare de părticica lui pentru că este un meci de fotbal.

I-am felicitat pentru ce au făcut, au făcut un meci bun, au obținut ce și-au dorit și au rămas în lupta pentru titlu. Restul, ce se întâmplă la noi, e problema noastră. Nu mă interesează lupta pentru titlu„, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Pentru Universitatea Craiova, rezultatele din ultimele două etape nu mai au nicio miză. Alb-albaştrii nu mai pot evita clasarea pe ultima treaptă a podiumului.

Reclamă 4 / 0/3

Ivan Mamut, gol fabulos cu călcâiul împotriva Universităţii Craiova

Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

A fost primul gol reuşit de Mamut în tricoul lui FCSB. Nu mai punctase de la începutul anului trecut, când o făcea în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-1. La final, atacantul croat s-a bucurat alături de Mihai Pintilii, căruia i-a transmis înaintea meciului că e sigur de reuşită.

A simţit că înainte de meci va marca. I-a zis lui Pintilii că are nevoie de 10 minute. Sunt foarte bucuros că am câştigat. Îl voi cinsti pe Radunovic. Golul este o mare bucurie. Nu e important să dau gol, e important campionatul”, a declarat Ivan Mamut.

Ce a declarat Toni Petrea după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Toni Petrea a explicat de ce l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut, cel care a fost eroul roş-albaştrilor. Atacantul croat a marcat la prima atingere de balon, în minutul 86, şi o menţine pe FCSB în cursa pentru titlu.

Am trăit foarte intens, ne aşteptam la un meci dificil. Era o echipă căreia îi place să atace, care vrea să aibă posesia.
Am împins din ce în ce mai mult. A venit un gol meritat, exact când trebuia, care a turnat puţin plumb. Era 0-0, trebuia să câştigăm. Ce să fac, să bag un fundaş (n.r. de ce a ales să-l introducă pe teren pe Ivan Mamut)?

Doar dacă nu simţi fenomenul ăsta nu ai cum să fii impasibili. Fiecare meci din play-off l-am considerat o finală. Sunt foarte bucuros şi fericit că am reuşit să câştigăm foarte multe meciuri. Mai avem două finale.

A fost o atmosferă frumoasă, de derby. Finala va fi probabil peste 2 etape, dar până atunci avem meci cu Voluntari„, a declarat Toni Petrea.

Reclamă

Cum arată clasamentul Ligii 1

FCSB a fost aproape să se încurce, dar a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Roş-albaştrii pun o presiune uriaşă pe CFR Cluj.

Clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de final

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 52, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 31, 5. Farul – 29, 6. FC Argeş – 27.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și