Închide meniul

Surpriză în Copou. Andrei Cristea este noul antrenor al lui Poli Iaşi. S-a certat cu Pancu şi acum i-a luat locul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2021, 15:43

Surpriză în Copou. Andrei Cristea este noul antrenor al lui Poli Iaşi. S-a certat cu Pancu şi acum i-a luat locul!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Cristea a devenit antrenorul lui Poli Iaşi

"Jucătorul reprezentativ al echipei noastre în ultimii ani va conduce colectivul tehnic al grupării din Copou. Andrei Cristea este unul dintre cei mai experimentați jucători în activitate din Liga I. Cu peste 400 de jocuri oficiale și 114 goluri marcate, atacantul echipei noastre își va face debutul, în noua carieră, pe banca tehnică a CSM Politehnica Iași", este anunţul făcut de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea va sta pe banca lui Poli Iaşi

În vârstă de 36 de ani, Cristea a înscris de 7 ori pentru moldoveni în această stagiune. În total, Poli Iaşi a punctat de 18 ori şi are cea mai slabă ofensivă din Liga 1.  

"Este firesc pentru Andrei Cristea să treacă la următorul nivel și cred că acum este momentul potrivit. Cunoaște lotul, cunoaște specificul clubului și al orașului. Mai mult decât atât, se bucură de susținerea și încrederea noastră.

Cred că are tot ce îi trebuie pentru a obține și rezultate frumoase ca antrenor. Noi îi dorim mult succes și să debuteze cu o victorie în primul joc în noua sa calitate, antrenor la Poli Iași!" a declarat Ciprian Paraschiv, președintele CSM Politehnica Iași.

Reclamă

Andrei Cristea l-a "taxat" pe Daniel Pancu

În luna noiembrie, Cristea a răbufnit după ce Daniel Pancu nu l-a inclus în lot pentru meciul cu FC Voluntari. Gruparea din Copou a cedat atunci cu 0-4.

"Am avut un dialog (n.r. cu Daniel Pancu), dimineață, la ora 7, mi-a dat un mesaj că sunt exclus din lot, fără niciun fel de explicație. Nu înțeleg motivele reale care stau în spatele acestor decizii pe care le ia. Eu îmi doresc foarte mult ca echipa să își revină, el să fie poate mai inspirat și să ne ajute, pentru că clubul ăsta are nevoie de foarte multă liniște. Și așa este un moment greu, nu cred că mai e nevoie de ambiții inutile și fără rost", a spus Andrei Cristea.

Andrei Cristea şi-a continuat discursul dur după ce a fost exclus din lot.

Reclamă 4 / 0/3

"Credeți că eu la vârsta mea mai am nevoie de circ? Poate este ultimul an din cariera mea. Eu am ieșit dintr-un antrenament, am vorbit cu doctorul, m-am dus să îmi pun gheață, iar staff-ul medical trebuie să anunțe staff-ul tehnic, la toate echipele la care am fost, că a fost Steaua, Dinamo sau Craiova, au fost lucrurile foarte organizate și ordonate. Sunt lucruri care pe mine mă pun pe gânduri.

Nu îmi vine să cred că aud astfel de declarații. Nu îmi vine să cred că aud că eu nu mai am entuziasm. Păi, cum să mai am eu entuziasm când la ora 7 dimineața primesc un mesaj că sunt exclus din lot, după 180 de meciuri și aproape 70 de goluri la echipa asta”, a transmis Andrei Cristea.
 

Recomandări
  • Andrei Cristea l-a înlocuit pe Daniel Pancu
  • Ce a transmis preşedintele "lanternei roşii" din Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și